سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری قطر در انرژی آمریکا
شرکت قطر پترولیوم به دنبال حداقل ۲۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری در آمریکا در سالهای آینده است.
به گزارش ایسنا، سعد الکعبی، مدیرعامل قطر پترولیوم به رویترز گفت: این شرکت قصد دارد شرکای خارجی را برای واحدهای جدید LNG که برای توسعه تولید ضروری هستند، اعلام کند اما احتمال اینکه پروژه مذکور را به تنهایی انجام دهد نیز وجود دارد.
قطر کشور کوچک اما ثروتمندی است که با تولید سالانه ۷۷ میلیون تن، یکی از مهمترین بازیگران بازار LNG است. این کشور قصد دارد ظرفیت تولیدش را در فاصله سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به میزان ۴۳ درصد افزایش دهد و چهار واحد مایعسازی برای توسعه LNG خواهد ساخت.
کعبی گفت: در راستای برنامه سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری در آمریکا، شرکت قطر پترولیوم به دنبال تولید مرسوم و غیرمرسوم نفت و گاز است.
این شرکت سهامدار عمده پایانه «گلدن پاس ال ان جی» در تگزاس است در حالی که شرکتهای اکسون و کونوکو فیلیپس سهم کمتری در اختیار دارند.
مدیرعامل قطر پترولیوم اظهار کرد که تصمیم نهایی درباره این سرمایهگذاری و اجرای پروژه تا پایان سال گرفته خواهد شد.
قطر در مقایسه با تولید چشمگیر گاز، به میزان اندکی نفت تولید میکند. تصمیم این کشور برای خروج از اوپک، واکنشی به اقدامات خصمانه عربستان سعودی دیده شد که به همراه امارات متحده عربی، بحرین و مصر قطر را از ژوئن سال ۲۰۱۷ هدف بایکوت سیاسی و اقتصادی قرار داده است.
کعبی گفت: قانون پیشنهادی نوپک در آمریکا که ممکن است راه را برای شکایتهای انحصارطلبی علیه اوپک باز کند، یکی از دلایل خروج از اوپک بوده است.
قطر پترولیوم همچنین در خبر جداگانهای اعلام کرد با شرکت انی ایتالیا در سه میدان نفتی در مکزیک شریک شده و ۳۵ درصد سهم خواهد داشت.
شرکت قطر پترولیوم در حال حاضر معادل ۸/۴ میلیون بشکه نفت در روز تولید دارد و قصد دارد تولیدش را در هشت سال آینده به معادل ۵/۶ میلیون بشکه نفت در روز افزایش دهد.
بررسی حسابداری و بازار آب ایران با حضور دو وزیر
حسابداری و بازار آب ایران که به عنوان یکی از عناوین مورد بررسی در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب مطرح است، قرار است یکی از سنگبناهای اصلی طرح جامع آمایش سرزمین در ایران باشد.
مسعود خشایی معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار داشت: امروز و فردا دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب در تهران برگزار میشود.
وی افزود: وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و همچنین رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و معاون اقتصادی رییس جمهور سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند.
خشایی در خصوص محورهای برگزاری دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب گفت: شعار کنفرانس امسال «کارآمدی ابزارهای اقتصادی در بهبود بهرهوری آب» است و محورهای آن،دولت، اقتصاد کلان و بهرهوری آب، تخصیص بهینه آب، نقش تنظیم مقررات و بازار آب در بهرهوری آب، بهبود و توسعه محیط کسبوکار در بخش آب، اقتصاد آب، مدیریت تقاضا و مصرف و اقتصاد آب و محیطزیست است.
وی ادامه داد: همچنین در حاشیه این کنفرانس کارگاههایی با عناوین و موضوعاتی چون دادهکاوی و کاربردهای آن در صنعت آب و فاضلاب، مشارکت عمومی و خصوصی در صنعت آب و فاضلاب، اندازهگیری بهرهوری در بخش آب، حسابداری آب، بازار آب، مدیریت مشارکتی آب زیرزمینی، ارزشگذاری آب و کاربرد اینترنت اشیا در صنعت آب برگزار میشود.
به گزارش تسنیم، حسابداری و بازار آب ایران که به عنوان یکی از عناوین مورد بررسی در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب مطرح است، قرار است یکی از سنگبناهای اصلی طرح جامع آمایش سرزمین در ایران باشد.
لینک کوتاه :