اخبار صفحه ۱۴
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر:
هیچیک از مراکز مراقبت و درمان ایدز وزارت بهداشت تعطیل نشدهاند
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر در خصوص تعطیلی مراکز درمان ایدز گفت: تمام خدمات مشاورهای، تشخیصی و درمانی این بیماران در مراکز مراقبت و درمان ایدز به صورت رایگان انجام میشود و خدمات این مراکز از سال گذشته تاکنون افزایش یافته است.
به گزارش وبدا، محمدمهدی گویا در این زمینه عنوان کرد: هیچ یک از مراکز مراقبت و درمان ایدز که تحت نظر وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور هستند، تعطیل نشدهاند و وزارت بهداشت با قوت تمام، مراکز درمانی خودش را در سطح کشور تقویت کرده است.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر گفت: خدمات این مراکز از سال گذشته تاکنون افزایش یافته است. برای مثال، انجام آزمایش در مراکز وزارت بهداشت حدود سه برابر شده و حدود ۵۷۰ هزار خانم باردار از سال گذشته تاکنون مورد آزمایش قرار گرفتند که ۱۱۳ مورد آنها مبتلا بودند و همه این افراد نیز تحت درمان قرار گرفتند. از این ۱۱۳ نفر تنها دو مورد آنها به دلیل تاخیر در مراجعه و انجام آزمایش فرزند سالم به دنیا نیاوردند.
گویا بیان کرد: تعداد افراد تحت درمان این بیماری که در سال گذشته از مجموعه وزارت بهداشت خدمات دریافت کردند ۹ هزار نفر بود که هم اکنون تعداد آنها به ۱۲هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.
او همچنین تاکید کرد: حمایت سازمانهای بینالمللی نیز قطع نشده و تنها در برخی از موارد کاهش پیدا کرده است. کمکهای مالی سازمانهای بینالمللی که حدود پنج درصد از بودجه ایدز کشور را تشکیل میدهد، جنبه همکاری مشترک دارد و بیشتر کمکهای آنها فنی است و مستقیما کمک مالی نمیکنند و بودجه تمام خدمات بیماران ایدز کشور توسط وزارت بهداشت و دولت تامین میشود.
وزارت بهداشت نسبت به جمعآوری و بیخطرسازی زبالههای عفونی اقدام کند
ایسنا- رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران هیچ الزام قانونی برای جمعآوری و دفن بهداشتی پسماندهای عفونی ندارد و براساس قانون مدیریت پسماند، تولیدکننده پسماندهای عفونی است که باید نسبت به تفکیک، نگهداری و درنهایت بی خطرسازی این پسماندها اقدام کند، گفت: وزارت بهداشت نسبت به جمعآوری یا بیخطرسازی زبالههای عفونی و اخذ تاییدیه از سازمان محیطزیست اقدام کند.
افشین حبیبزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید اخیر خود از مرکز پردازش و بازیافت پسماند تهران گفت: براساس گزارشات ارسالشده و درخواست سازمان پسماند بازدیدی از مراکز پردازش و بازیافت پسماند آرادکوه و آبعلی انجام دادم. طبق گزارشهای ارائه شده در حال حاضر روزانه حدود ۶۰ تن پسماند عفونی به مرکز جمعآوری پسماند آرادکوه منتقل میشود.
رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در مرکز آرادکوه سلولی برای دفن بهداشتی پسماندهای عفونی پیشبینی شده است، اظهارکرد: وزارت بهداشت اعلام کرده با دستگاههای اتوکلاو خود این پسماندها را بیخطرسازی میکند و پس از آن، این پسماندها عادی محسوب میشوند و شهرداری تهران باید نسبت به جمعآوری آن اقدام کند؛ این در حالی است که در قانون مدیریت پسماند به این موضوع اشاره شده که سازمان محیطزیست باید بیخطر شدن این پسماندها را تایید کند و پس از تایید این سازمان، پسماند تبدیل شده محسوب میشود حتی نه پسماند عادی، اما سازمان محیطزیست تاکنون بیخطر بودن این پسماندها را تایید نکرده است. بنابراین تا زمانی که سازمان محیطزیست طبق قانون بیخطرسازی پسماندها را تایید نکرده، همچنان این پسماند از نظر ما عفونی محسوب میشود.
حبیبزاده با تاکید بر اینکه اگر وزارت بهداشت نسبت به وظیفه قانونی خود عمل کند، مجموعه مدیریت شهری حاضر به کمک است، تصریح کرد: ما حاضریم با وجود اینکه الزام قانونی نداریم، زمین و تاسیسات زیربنایی مثل آب، برق و... را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم.
رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه سلولی که در آرادکوه وجود دارد، حداکثر تا شش ماه دیگر پر میشود، بیان کرد: اکنون در هیچجای دنیا پسماندهای عفونی دفن نمیشوند و حتما باید سوزانده شوند. از این رو نیاز به تاسیس زبالهسوز خاص عفونی داریم. البته شهرداری تهران در این راستا کارهای مربوطه را انجام داده و پیمانکار ذیربط را مشخص کرده و قرارداد آن آماده است. اگر وزارت بهداشت این قرارداد را امضا کند، این کارخانه میتواند پس از ۱۶ ماه شروع به فعالیت کند.
رییس کمیته امداد اعلام کرد
افزایش خانوارهای تحت پوشش افتخار نیست
میزان- رییس کمیته امداد با اشاره به افزایش ۶۲۰ هزار نفری خانوارهای تحت پوشش این نهاد در سالجاری گفت: به این موضوع افتخار نمیکنیم؛ خودکفایی و خروج مددجویان از پوشش خدمات، مایه مباهات است.
پرویز فتاح با بیان اینکه سال گذشته با اجرای طرحهای اشتغال و خودکفایی ۱۵ درصد از جمعیت مددجویان، از حمایت کمیته امداد خارج شدند، اضافه کرد: امسال به دلیل شرایط ویژه و تورم افسارگسیخته، ۶۲۰ هزار خانوار جدید را تحت پوشش آوردیم.
او ارائه وام اشتغال را یکی از راههای رسیدن به خودکفایی مددجویان دانست و گفت: سال گذشته ۱۳۵ هزار فقره وام ارائه شد که امسال پرداخت ۲۰۰ هزار فقره وام را در دستور کار داریم، زیرا اگر کار امداد موجب توانمندسازی مددجویان نشود ناقص است.
فتاح با تاکید بر ضرورت حمایت خیران و کمیته امداد از تحصیل دانشآموزان گفت: در حال حاضر ۳۳۰ هزار دانشآموز تحت پوشش داریم که اگر حمایت نشوند از تحصیل باز میمانند. همچنین تعداد قابل توجهی دانشجوی نیازمند زیر پوشش کمیته امداد هستند که بسیاری از آنان با رتبههای زیر هزار وارد دانشگاه شدهاند.
فتاح با انتقاد از بیتوجهی برخی مسوولان به توان داخلی کشور برای عبور از مشکلات نیز، گفت:با پشت میزنشینی نمیتوان مسائل را رفع کرد. باید در بین مردم رفت و از مشکلات آنان مطلع شد.
وزیر آموزشوپرورش:
اجازه نمیدهم برخی موسسات
به خواستههایشان برسند
میزان- وزیر آموزشوپرورش با انتشار توئیتی از ادامه ایستادگی در برابر برخی موسسات کنکوری خبر داد. او درباره قدرت زیاد برخی موسسات آموزشی توئیتی به این شرح منتشر کرد: «برخی از موسسات از راه اضطرابآفرینی و فشار بر دانشآموزان ارتزاق میکنند و میخواهند سیاستهای وزارت آموزشوپرورش را مطابق با خواستههایشان تغییر دهند، پول و قدرت زیادی هم دارند. تا زمانی که من مسوولیت خدمتگذاری در این وزارتخانه را دارم اجازه نمیدهم
چنین اتفاقی بیفتد.»
لینک کوتاه :