روزگار سیاه بنگاه های اقتصادی
سعید صمدی رئیس کمیسیون ،معدن خانه اقتصاد ایران با انتقاد از این سیاست ها می گوید : دولت به هر قیمتی می خواهد نشان بدهد نرخ تورم پایین آمده است و با سیاست انقباضی وحشتناکی که پیش گرفته به زودی تمام کسب و کار ها به تعطیلی می رسند .
وقتی موتور اقتصاد کشو رخاموش شود دیگر نباید به کاهش نرخ تورم ببالیم . به اعتقاد صمدی زمانی می توان با افتخاراز کاهش نرخ تورم صحبت کرد که خدشه ای به حوزه های تولیدی و صنعتی کشور و به ویژه بنگاههای اقتصادی وارد نشود چه برسد به اینکه همین روند باعث تعطیلی این مراکز شده است .
رئیس کمیسیون معدن خانه اقتصاد ایران یاد آور شد : اگردولت خواهان پیشرفت بازار داخلی باشد بدون شک یکی از اهداف اصلی آن است که تولید کالای داخلی در رقابت با کالای خارجی افزایش یابد و مردم بیشتر کالای کشور خود را مصرف کنند زیرا با خرید کالاهای خارجی تولیدکنندگان داخلی ورشکست شده و سرمایه کشور به خارج از مرزها برده میشود.
صمدی تصریح داشت : حال اگر شما بخواهید به تولیدکنندگان داخلی انگیزه لازم برای تولید را بدهید نخست باید شفاف سازی در اجرای سیاست ها و برنامه ها داشت که متاسفانه اکنون با توجه به اطلاعات نامفهوم ، کا ر بسیار سخت شده و تولید داخلی کاهش یافته و بیکاری بالا تر از حد انتظار رفته است . بنابراین میتوان نتیجه گرفت استفاده از ظرفیت های تولید در جامعه باید با یک رویه یا سیاست درست انجام گیردنه به صورت سلیقه ای و تنها برای منافع یک عده خاص !
رئیس کمیسیون معدن خانه اقتصاد ایران ادامه داد : هنگامی که صنعتگران ، معدن کاران و تولید کنندگان در شرایط سخت جهانی مازاد محصولات خود را با دشواری صادرمی کنند و در نهایت ارز ۸ هزارتومانی نیما را به دولت بازمی گردانند ،چطور می توان انتظار داشت که بنگاه داران و صاحبان صنایع در کشورمان قادر به ادامه فعالیت باشند .!
وی در ادامه تصریح داشت : همین سیاست ها باعث می شود تولید ، سرمایه و پول و بازاردر شرایط نیاز اقتصاد کشور ، لخته شود و همین قدرت ادامه فعالیت را از صاحبان صنایع می گیرد و در نتیجه تقاضا در بازار روند افول را پیش می گیرد و در نتیجه فروش و عرضه کالا و محصولات به حداقل می رسد .
رئیس کمیسیون معدن خانه اقتصاد ایران در پاسخ به این سوال که وضعیت سیاست های آزاد سازی اقتصادی کشور با توجه به وعده دولت چگونه می باشدگفت : متاسفانه اصلا دولت هیچ گاه این سیاست را اجرایی نکرد ه و هنوز اقتصاد کشور طعم آزاد سازی را نچشیده است .
به گفته صمدی ، دولت همیشه بدترین گزینه ها را به دلیل سوء مدیریت انتخاب و اجرا می گیرد، بدترین بخش دولتی ، بدترین سیاست آزاد سازی اقتصادی و بدترین ها یکی پس از دیگری از این رو نتیجه تاثیر این سیاست های پوپولیستی در اقتصاد تنها هیچ است !
رئیس کمیسیون معدن خانه اقتصاد ایران با ابراز تاسف گفت : دولت ابزار لازم مانند مدیران سرآمدو با تجربه و دنیادیده برای اجرای سیاست های جامع ندارد و تنها به اینکه برایشان هورا کشیده شودرضایت دارند . به همین خاطر احتمالا در آیندهای نزدیک رشد اقتصادی ما با تکانههای شدیدتری مواجه خواهد شد و قطعا وارد دره عمیق تر رکود خواهیم شد .
اخبار برگزیدهصنعت و معدنلینک کوتاه :