افزایش طول عمر با مصرف غذاهای تُند
به گزارش جهان صنعت نیوز به نقل از ایرنا: به استناد نتایج مطالعات جدیدی که بر روی ۲۲ هزار و ۸۱۱ شهروند ایتالیایی که رژیمهای غذایی متنوعی داشتند، انجام شد؛ در افرادی که چهار بار در هفته فلفل میخورند، خطر مرگ به هر دلیلی ۲۳ درصد و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی ۳۴ درصد کاهش مییابد.
این یافتهها تنها به مردم ایتالیا محدود نمیشود. مطالعات انجام شده در سراسر جهان مانند تحقیقاتی که در ایالات متحده و چین انجام شد، همگی نشان میدهند که مصرف فلفل قرمز تند در افرادی که سیگار نمیکشند و الکل مصرف نمیکنند، با کاهش خطر مرگ همراه است.
فواید ناشی از مصرف فلفل تند برای سلامتی در وجود ترکیب فعالی به نام کاپسیسین ریشه دارد که تقریبا در تمام فلفلها یافت میشود. در مطالعه جدیدی که در ایتالیا انجام شد، کاهش خطر مرگ و میر مربوط به استفاده از آن فلفلهایی بود که حاوی سطوح بالاتری از این ترکیب بودند.
اخبار برگزیدهدانش و فناوریلینک کوتاه :