xtrim

صدور ۲۷ هزار تن تخم‌مرغ به کشورهای حاشیه خلیج فارس

به گزارش جهان صنعت نیوز به نقل از ایرنا: علیرضا رفیعی‌پور افزود: طرح ملی ارتقای سلامت و کیفیت تخم‌مرغ در سال ۸۲ به اجرا درآمدو اکنون ۱۳۰ شرکت بسته‌بندی تخم‌مرغ در این طرح ملی که در آن همه مراحل از مبدأ پرورش مرغ تخمگذار تا مرحله عمل‌آوری و مراکز عرضه رصد می شود، مشارکت دارند.

به گفته رفیعی‌پور ، وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، بهداشت،درمان آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی به همراه اتحادیه‌های مرتبط با تخم‌مرغ در این طرح مسوولیت دارند.

وی یادآور شد: تخم‌مرغ پروتئین حیوانی است که میزان مصرف بالایی در سبد خانوار روستایی و شهری دارد و ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین پروتئین محسوب می‌شود که موجب بروز بیماری‌های گوارشی و بیماری‌های خاص نمی‌شود.

opal

رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه عمر و ماندگاری تخم‌مرغ بدون شناسنامه یک پنجم است، گفت: امروز در زمینه بازار رسانی تخم مرغ، بسته‌بندی، عمل‌آوری و فرآوری رشد خوبی داشته‌ایم و حدود ۲۰ درصد از تخم‌مرغ‌های کشور دچار ضایعه اند که باید مصرف صنعتی شوند.

وی یادآور شد: تخم‌مرغ منبعی از پروتئین است که در صورت رعایت نشدن موارد بهداشتی به راحتی بیماری‌ها را منتقل می‌کند و محل مناسبی برای تکثیر میکروب‌ها است.

چهارم اردیبهشت امسال با ابلاغ نامه‌ای از سوی معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور حمایت از تولید داخلی و افزایش تولید، صادرات تخم مرغ آزاد شد.

پیشتر «رضا کاظمی» رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار هم گفته بود، روزانه نزدیک به دو هزار و ۶۰۰ تن تخم مرغ تولیدی کشور به مصرف داخلی می‌رسد و بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن از این محصول مازاد بر نیاز داخلی است که باید صادر شود.

به گفته کاظمی، ایران با تولید سالیانه ۹۴۰ هزار تن تخم مرغ امکان صادرات سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن را دارد که پاره ای مواقع دولت به دلیل شرایط داخلی و تنظیم بازار، صادرات را متوقف می‌کند.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 75388
لینک کوتاه :