xtrim

ارتقا پروژه‌های صنعت نفت کلید خورد

به گزارش جهان صنعت نیوز به نقل از ایسنا: محسن صفاریان با تأکید بر اینکه برنامه مفصلی را در حوزه پژوهش برای چابک‌سازی پروژه‌های صنعت نفت در نظر گرفته‌ایم، اظهار کرد: با توجه به این‌که معمولا پروژه‌های پژوهشی باتوجه به محتوا زمان‌بر هستند، از زمانی که یک درخواست به سمت ما می‌آید تا زمانی که وارد مرحله اجرایی شود، زمان زیادی صرف می‌شود.

وی با بیان اینکه با توجه به این‌که اجرای پروژه‌ها به دلیل تازه بودن ممکن است زمان زیادی را صرف خود کند، تصریح کرد: طرح چابک‌سازی کمک خواهد کرد تا پروژه جامع‌سازی، قرارداد آن امضا و وارد مرحله اجرایی شود که تنها در این شرایط نتایج آن کاربردی خواهد بود.

صفاریان ادامه داد: با توجه به تجربه‌ای که در بخش پژوهش داریم، به نظر می‌رسد که پروژه چابک‌سازی بتواند زمان اجرای پروژه‌ها را کوتاه و بسیاری از موانع را دور بزند. انجام و اجرای پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت ممکن هدف اصلی اجرای این طرح است.

opal

مسئول پروژه‌های پایین دست اداره پژوهش و فناوری شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب تصریح کرد: تفاهم‌نامه‌هایی را با برخی دانشگاه‌ها، به ویژه دانشگاه‌های درون استانی منعقد کرده‌ایم و هدف ما حمایت از مراکز تحقیقات و دانشگاه‌ها در استان است. البته تفاهم‌نامه‌های دیگری نیز آماده شده که منتظر امضا هستند. اگر بتوانیم این تعامل را افزایش دهیم، قطعا کار توسعه خواهد یافت.

صفاریان درباره بومی‌سازی تولیدات صنعت نفت نیز گفت: در صنعت نفت و گاز تجهیزات بسیار زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که تاکنون از کشورهای دیگر تأمین می‌شد اما در شرایط فعلی اگر نگوییم واردات این تجهیزات غیرممکن است، باید بگوییم که واردات این تجهیزات در شرایط فعلی بسیار سخت است و به همین دلیل به این نتیجه رسیدیم که باید به سمت بومی‌سازی حرکت کنیم.

مسئول پروژه‌های پایین دست اداره پژوهش و فناوری شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان این‌که بومی‌سازی تجهیزات صنعت نفت چندین سال است که آغاز شده، اظهار کرد: در این رابطه قراردادهایی را با مراکز دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان به امضا رسانده‌ایم و هر زمان که نیازهایی به ما ارجاع داده شود، در پی رفع آن نیاز خواهیم رفت.

وی با بیان این‌که توانستیم توربینی را که تاکنون توسط ‌آمریکا تولید می‌شد، داخلی‌سازی کنیم و این مسئله تأثیر زیادی را در صنعت نفت و حتی صنایع دیگر گذاشته است، اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد امکان بومی‌سازی تجهیزات صنعت نفت در بخش پایین دست در داخل کشور وجود دارد که امیدواریم این عدد در سال‌های بعد ارتقا یابد.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 75841
لینک کوتاه :