تولید غذاهای دریایی شتاب گرفت
به گزارش جهان صنعت نیوز به نقل از ایسنا: با توجه به اینکه شتابدهندهها، مسیر تحقق زیستبوم کارآفرینی در کشور را کوتاه میکنند و در این زمینه یک راه میانبر محسوب میشوند، راهاندازی این مراکز به اولویت همه ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بدل شده است. ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در همین راستا تفاهمنامهای با هدف توسعه فرآوریها و محصولات زیستی دریایی امضا کرد.
به استناد این تفاهمنامه مقرر شده است که این گروه صنایع غذایی به ازای دریافت حمایت ۱۰ میلیارد ریالی تسهیلات از ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چابهار در فضایی به مساحت ۸۰ متر مربع، ینج شرکت در این حوزه راهاندازی کند. همچنین پنج شرکت هم در تهران به توسعه این حوزه زیستی اختصاص دهد.
همچنین در این تفاهمنامه آمده است که تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز این محصولات در چابهار استقرار یابد و از ظرفیت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخشهای دولتی و خصوصی برای آنالیز نمونهها و تولید محصولات دانشبنیان استفاده شود.
بر اساس اعلام معاونت علمی، با توجه به اینکه سرانه مصرف غذاهای دریایی در کشور ما بسیار پایین است و با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد، اقدامات فناورانه و نو میتواند بهترین راهکار برای ترغیب مردم به استفاده از غذاهای دریایی باشد. غذاهایی که در سفره و سبد کالای خانوار ایرانی جای خود را به خوبی باز نکرده است.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
لینک کوتاه :