رشد بی رمق شاخص
به گزارش جهان صنعت نیوز: امروز بیش از هفت میلیارد و ۱۹۲ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۶۶ هزار و ۷۵۸ میلیارد ریال داد و ستد در بازار سرمایه انجام شد.
شاخص کل (هم وزن) با یک هزار و ۴۳ واحد افزایش به ۱۷۸ هزار و ۹۳۷ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۶۹۴ واحد رشد به ۱۱۹ هزار و ۱۰۸ واحد رسیدند.
شاخص آزاد شناور نیز با پنج هزار و ۳۳۲ واحد افزایش به رقم ۶۶۴ هزار و ۲۹ واحد رسید، شاخص بازار اول یک هزار و ۵۵۴ واحد افزایش و شاخص بازار دوم پنج هزار و ۱۷ واحد کاهش داشت.
نماد فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۷۱۱ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۴۵۰ واحد، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه) با ۳۴۳ واحد، بانک ملت (وبملت) با ۳۲۶ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۲۶۳ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۲۲۵ واحد، بورس اوراق بهادار تهران (بورس) با ۲۱۲ واحد، بانک پاسارگاد (وپاسار) با ۲۰۲ و بانک پارسیان (وپارس) با ۱۷۴ واحد بیشترین تأثیر مثبت را در بین تمامی نمادها بر شاخص کل داشتند.
به علاوه نماد پتروشیمی پارس (پارس) با ۵۶۶ واحد، سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۴۱۳ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۴۰۲ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس(فارس) با ۳۹۳ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۳۹۲ واحد و پالایش نفت بندرعباس(شبندر) با ۳۸۹ واحد از جمله گروههایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.
برپایه این گزارش، امروز نماد بانک ملت، سایپا، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، بانک تجارت، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت بندرعباس در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت گروه شیمیایی بود ، در این گروه ۳۴۷ میلیون و ۲۶ هزار برگه سهم به ارزش پنج هزار و ۱۹۲ میلیارد ریال معامله انجام شد.
شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز نزدیک به ۲۳ واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۶ هزار و ۷۶۷ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار یک میلیارد و ۹۵۱ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۲۱ هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.
بیشترین تاثیر مثبت را در بین تمامی نمادها، نماد سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا) و تولید مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، بر شاخص این بازار داشتند.
نماد پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان)، پالایش نفت لاوان (شاوان) و نفت ایرانول (شرانول) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.
لینک کوتاه :