ارایه اطلاعات غلط به رییس جمهور/ ۹ توصیه کلیدی برای نجات کشور
به گزارش جهان صنعت نیوز: جمعی از مدیران عامل اسبق سازمان بیمه خدمات درمانی و چهره های سرشناس علمی ،پزشکی کشور،امروز۱۳فروردین درنامه دیگری به رییس جمهوری ضمن اشاره به ارایه اطلاعات یا تحلیل های غلط به ایشان،نکات مهمی را برشمردند.
در این نامه آمده:
بسمه تعالی
محضر ریاست جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر روحانی
سلام علیکم
با تبریک اعیاد شعبانیه لازم دانستیم چند نکته در خصوص سخنرانی های اخیر شما که دلالت بر ارائه اطلاعات غلط یا ارائه تحلیل اشتباه از آمار به حضرتعالی دارد را به استحضار برسانیم.
۱- فرمودید بنا به گزارش داده شده این هفته وضع ما بهتر از هفته قبل بوده است، طبق گرارش ستاد، طی سه روز اوائل هفته جاری دوهزار نفر، دوهزار پانصد و سه هزار بیمار مثبت به آمار کل مبتلایان به کرونا اضافه شده، تلفات اپیدمی کرونا در قرنطینه از نوع چینی که مورد انتقاد شماست ۲/۵ نفر به ازاء هر یک میلیون نفر و در ایران تا این لحظه ۳۸ وجود نازنین به ازاء هر یک میلیون نفر بوده یعنی بیش از ۱۵ برابر و واحد شمارش هم انسان است، آیا به راستی از نظر علمی وضع نسبت به چند روز قبل بهتر و قرنطینه چینی غیرقابل پذیرش است؟
۲- فرمودید مردم اگر همکاری نکنند
کرونا کنترل نمیشود، در این حالت وظیفه حاکمیت چیست؟ آیا نصیحت به تنهایی کفایت میکند؟
۳- آیا در این مدت با نکوهش و نصیحت مردم به کنترل جامعی رسیده اید و آیا نمی شد از تجربه سایر کشورها استفاده کرد؟
۴- چگونه می توان مردم را به در خانه ماندن تشویق کرد اما بانک ها و ادارات دایر باشند، از سوی دیگر کارگران روز مزد و فصلی چه کنند؟ آیا برای اقشار مختلف تدبیری اندیشیده اید؟
افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه و ساختار حمایتی نیستند و فاقد حقوق ثابت هستند چه وضعیتی خواهند داشت؟
۵- از دویست میلیون یورو تخصیصی چه میزان به تولید داروی ضد ویروس و چه میزان به واردات دارو تخصیص داده شده است؟
۶- نقش استراتژی های کنترل و پیشگیری، در نظام مراقبت از این بحران چیست و آیا این استراتژی ها بدرستی تعریف و بکارگیری شده است؟ آیا نتایج حاصله، از اثر بخشی قابل قبولی برخوردار است؟
۷- گزارشی از هزینه های درمان و هزینه های بهداشتی و مواد رفع آلودگی و پرداخت از جیب (out of pocket) مردم دارید؟ آیا قیاس علمی بر میزان هزینه بری قرنطینه کامل یا هزینه های بهداشتی درمانی و زندگی های ازدست رفته و ناتوانی های ایجاد شده در دست دارید تا تصمیم همه جانبه، جامع و ملی گرفته شود؟
۸- لطفا یکبار گزارش بخواهید که کره جنوبی در چه وضعیتی است و ما در چه وضعیتی (مجاورت این کشور به مرکز آلودگی هم مد نظر باشد)، شاید ناچار باشیم بجای غره شدن به اینکه اروپایی ها با ما تماس ویدئویی داشتند و اعجاز آماری ما را جویا بودند، لازم شود ما با کره ای ها تماس گرفته و از اعجاز آنان پرس و جو کنیم.
۹- مطمئن هستیم قصد حضرتعالی ایجاد آرامش و انگیزه دادن به جامعه است، اما مردم از تناقضات موجود در گویش مسئولین به خوبی در می یابند که تسلطی بر بحران نیست، البته متوجه هستیم که نقد کردن، ساده اما کار کردن در شرایط بحران بسیار سخت خواهد بود.
آقای رئیس جمهور،
آمار بیماران پر خطر و آمار تخت های آی سی یو و پر پر شدن کادر درمانی در این دوران حکایت از اوضاع بهتر از هفته قبل نمی کند، لطفا دستور قرنطینه سطح چهارم درون شهری و فاصله گذاری فیزیکی در سراسر کشور را صادر فرمایید تا زنجیره انتقال قطع شود، این اقدام را سرعت بخشید زیرا تاخیر در اجرای آن ضایعات و خسارات جبران ناپذیری برای مردم و کشور بدنبال خواهد داشت، چرا که در این موقعیت نمی توان به نصیحت اکتفا کرد، بدیهی است که اگر از همان ابتدا تردد برون شهری قطع میشد اوضاع بهتری می داشتیم،
امیدواریم باعث کدورت خاطر نشده باشیم و تنها باعث تعمیق بیشتر و دقت در تحلیل و اجرای قدرتمند و صحیح قرنطینه کشور و جلوگیری از تلفات بیشتر نیروی انسانی و سرمایه های ملی شده باشیم. والسلام
۱۳ فروردین ۱۳۹۹
جمعی از مدیران اسبق حوزه سلامت و اعضاء هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و نظام پزشکی؛
دکتر سید ابوالقاسم موسوی،
دکتر رحمت اله حافظی،
دکتر سید موید علویان،
دکتر علی مهرابی توانا،
دکتر شاهرخ خوش سیرت
دکتر فرزین سرکارات
دکتر ناهید خداکرمی
دکتر مجید حسن قمی
اخبار برگزیده
لینک کوتاه :