امکان راه اندازی سبد هوشمند کالا با استفاده از زیرساختهای کارت ملی
به گزارش جهان صنعت نیوز: میثم پیله فروش افزود: دلیل هجوم و خریدهای مضاعف مردم در شرایط شایعه نگرانی از این است که شاید نتوانند در آینده کالاهای مورد نظر خود را تامین کنند، در حال حاضر کارتهای ملی هوشمند که اکثریت مردم کشور آن را دارند، زیرساخت مناسبی است تا با تضمین دسترسی مردم به کالا این نگرانی برطرف شود.
این عضو مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی اظهارداشت، چرا وقتی بعضی از کالاها کمبود پیدا می کنند آدمی حریص است و فکر میکند که ممکن است نتواند کالای مورد نظر را به دست آورد بنابراین برای خرید آن هجوم می برد و این باعث افزایش تقاضا و کمبود در بازار می شود.
این کارشناس اقتصادی گفت: ضمانت فروش کالا با استفاده از کارتهای ملی
هوشمند می تواند متناسب با مکان، زمان و شرایط تغییر کند به طور مثال وقتی اوضاع بازار نسبت به روغن نباتی حساس است در این سبد کالایی هوشمند برای خانوارها می تواند روغننباتی قرارگیرد یا در این سبد هوشمند می تواند دستمال کاغذی، ژل ضدعفونی کننده یا هر کالای دیگری فراخور زمان و شرایط قرار گیرد.
وی افزود: طرح سبد هوشمند کالا نه هزینهای برای دولت دارد نه قرار است کار جدیدی انجام شود، بلکه تنها افراد هنگام خرید از فروشگاههای مختلف با ثبت کد ملی از طریق همان سامانه تضمین دسترسی خود را به دولت اعلام می کند.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که گقته شد برای ثبت نام نیاز به هیچ پیچیدگی نیز وجود ندارد و حتی میتوان با کارتهای بانکی که تعریف میشود به محض انجام تراکنش متناسب مطمئن شویم که فلان شخص این سبد را دریافت کرده است.
به گفته وی ، در شرایط فعلی و وجود ویروس کرونا در کشور درست است که خیلی از کسب و کارها آسیب دیده، اما میتوان کسبوکارهای جدیدی متناسب با شرایط موجود تعریف کرد، اجرایی شدن طرح سبد هوشمند کالا فقط یک تصمیم میخواهد که یک سبد هوشمند متناسب برای سرپرست خانوارها تعریف شود.
وی بیان کرد: در این طرح سبدها متناسب با زمان و مکان تامین و وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت رفاه میتوانند مبتنی بر زیرساخت کارت ملی این طرح را اجرا کنند به طوری که توسط وزارت رفاه سبدها تعریف می شود و در اختیار شبکه وزارت صنعت، معدن تجارت قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی به نظر میرسد باید دنبال کسب و کارهایی که براثر کرونا رونق پیدا میکنند، باشیم تا با استفاده از زیرساختهای اینترنت کشور برای فروش محصول و کالای مورد نیاز به خریداران اقدام شود.
این عضو مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این شرایط حمل و نقل به واسطه پیکها نیز کاملا رونق میگیرد به شرطی که در این پیکها نیز به حمل و نقل سلامت توجه شود، همان طور که ایمن است ارزان نیز باشد و از همه مهمتر سالم به مقصد برسد و این رمز موفقیت این کسب و کارها در چنین فضایی است.
پیله فروش در پایان اظهارداشت: توصیه بنده به جوانان دانشجویی که جویای کار هستند، ارائه خدمات اولیه و مراقبت های پرستاری به صورت اینترنتی است زیرا در شرایط جدیدی که برای ما ایجاد شده نگه داری از بیمار خاص، خودش کسب و کار جدیدی است و بسیاری از جوانان که بیکار و علاقمند به فعالیت هستند میتوانند به سرعت توسط وزارت بهداشت سروسامان پیدا کنند.
یادآور می شود که با راهاندازی پویش «به فکر باشیم» در روزهای کرونایی به کمک کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا آمده است. در این پویش از نظرات کارشناسان و اساتید مختلف حوزه اقتصاد و کسب و کار برای عبور از بحران کرونا استفاده می شود.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
لینک کوتاه :