xtrim

پلمپ واحدهای صنفی در صورت رعایت نکردن الزامات بهداشتی

به گزارش جهان صنعت نیوز:  فعالیت برخی واحدهای صنفی که کم خطر نامیده می‌شوند، از امروز در استان‌های کشور شده و از ۳۰ فروردین ماه در استان تهران آغاز خواهد شد. البته فعالیت این اصناف با پروتکل‌های خاصی همراه بوده، همچون اینکه آنها برای شروع به کار باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده و نسبت به اجرای ضوابط سلامت مقابله با کرونا تعهد دهند.

بر اساس ابلاغیه ستاد ملی کرونا، واحدهای صنفی که فعالیتشان را آغاز می‌کنند  مکلف هستند پروتکل‌های بهداشتی را در معرض دید عموم قرار داده و خود نیز به دقت آنها را رعایت کنند.

اما سوال اینجاست که چه پروتکلی برای نظارت بر فعالیت اصناف در نظر گرفته شده است؟ «ابراهیم درستی»، نماینده وزیر صنعت در اتاق اصناف کشور در این زمینه گفت: موضوع نظارت در ابلاغیه اشاره شده و آن را به واحدهای صنفی نیز ابلاغ کرده‌ایم؛ کما اینکه اصناف خودشان این پروتکل‌های بهداشتی را برای حفظ سلامت خود و مشتری‌هایشان رعایت می‌کنند.

opal

وی ادامه داد: با این حال عمده نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی به عهده وزارت بهداشت و درمان است و ما نیز تابع دستورات آنها هستیم که به تمام واحدها اطلاع‌رسانی شده است.

درستی درباره اینکه اگر واحدی از اجرای پروتکل‌های بهداشتی تخطی کند چه مجازاتی برای آن دیده شده است؟ گفت: در این صورت جدای از جریمه در نظر گرفته شده، آن واحد پلمپ می‌شود؛ اگرچه ما معتقدیم نباید از سیستم قهری استفاده شود و بهتر است با هماهنگی و همدلی مسیر را پیش برد.

دولت برای اصناف، بسته حمایتی ارائه دهد

نایب رییس اتاق اصناف تهران با اشاره به برخی واحدهای صنفی پر خطر که فعالیتشان را مخفیانه آغاز کرده‌اند، تصریح کرد: این اقدام تخلف است و مردم در صورت مشاهده به سامانه ۱۲۴ و ۱۱۰ اطلاع دهند. باید توجه کرد در شرایطی قرار داریم که بیشترین نیاز به همراهی همگان است و بهتر است واحدهای صنفی نسبت به قانون تمکین کنند.

وی با اشاره به آسیب اصناف از شرایط کنونی که بخش عمده‌ای از فروش خود را از دست داده‌اند ، از دولت خواست بسته‌های حمایتی برای این قشر در نظر بگیرد.

مشاغل پر خطر  تا اعلام عادی شدن شرایط از طرف وزارت بهداشت کماکان تعطیل هستند. این مشاغل شامل فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا می‌شوند.

 

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 99466
لینک کوتاه :