xtrim

علت تداوم روند نزولی در معاملات بورس چیست؟

 به گزارش جهان صنعت نیوز: «نوید خاندوزی» امروز (سه شنبه) به علت افت اخیر شاخص بورس اشاره کرد و افزود: اکنون نمی توان نظر قطعی درباره وضعیت فعلی بازار سهام اعلام کرد و تاکنون نظرهای مختلفی درباره علت افت شاخص بورس ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد تا زمان ورود شوک هایی مانند تزریق نقدینگی یا تغییر دامنه نوسان به بازار چنین روندی بر بازار حاکم باشد و فقط در آن زمان می توان شاهد تغییر روند و بهبود وضعیت بازار باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: براساس پیش بینی های صورت گرفته از سوی اکثر کارشناسان بازار، ممکن است شاخص بورس تا کانال یک میلیون و ۲۴۰ هزار واحد افت کند و بعد از آن در این کانال باقی بماند.

opal

وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در زمینه تغیرات دامنه نوسان گفت: دامنه نوسان نامتقارن از جمله تصمیماتی بود که عجولانه و به صورت غیرمنطقی در بازار اتخاذ شد و از همان ابتدا با ایرادهای همراه بود اما این نکته نباید فراموش شود که چنین قانونی زمانی در بازار اعمال شد که بازار با روندی غیرمنطقی همراه شده بود.

خاندوزی اظهار داشت: به نظر می رسد تغییر دامنه نوسان در محدوده مثبت و منفی ۶ یا مثبت و منفی ۱۰ به همراه افزایش حجم مبنا بتواند تا حدودی در شتاب سرعت ایجاد تعادل بازار تاثیرگذار باشد.
 
به گفته این کارشناس بازار سرمایه، بازار سهام به دلیل بهبود وضعیت اقتصادی کشور به طور حتم با رشد همراه می شود و شاهد روزهای بهتری در این بازار خواهیم بود.

وی اظهار داشت: اکنون با توجه به وضعیت ایجاد شده در بازار و تداوم روند نزولی در بازار نمی توان  توصیه چندان دقیقی را به سهامداران ارائه کرد.

خاندوزی به تاثیر انتخابات ریاست جمهوری ایران بر روند معاملات بورس اشاره کرد و افزود: اکنون زود است که بخواهیم در مورد انتخابات ریاست جمهوری و تاثیر آن بر بازار اظهار نظر کنیم اما براساس پیش‌بینی های صورت گرفته به نظر می رسد بازار از اواخر اردیبهشت ماه تحت تاثیر فضای انتخابات قرار بگیرد و مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وارد مرحله رکود شود.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: در صورتی که شرایط بازار رو به بهبود پیش برود می توان در انتظار رشد بازار سهام حتی در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بود.

وی بازدهی بازار سهام با سایر بازارهای سرمایه گذاری را مورد مقایسه قرار داد و افزود: به طور قطع بازدهی بازار سهام نسبت به سایر بازارها تا پایان سال بیشتر خواهد بود و ممکن است دو نیمه متفاوت را در معاملات بازار سهام مانند سال گذشته تجربه کنیم.

شاخص کل در بازار بورس روز گذشته (دوشنبه، ۱۶ فروردین‌ماه) ۶ هزار و ۷۳۳ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و ۲۶۲ هزار واحد رسید.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانبانک و بیمه
شناسه : 180996
لینک کوتاه :