xtrim

تلاش شرکت‌های فناوری برای جذب کارکنان سابق توییتر

به گزارش جهان صنعت نیوز:  توییتر پس از این که توسط ایلان ماسک خریداری شد، مدیران ارشد و نیمی از کارکنان این شرکت شبکه اجتماعی (۳۷۰۰ نفر) را بدون اطلاع قبلی، اخراج کرد.

در نتیجه اصلاحات فوری که ایلان ماسک در توییتر دنبال می‌کند، صدها نفر دیگر این شرکت را ترک کرده اند. دوشنبه هفته جاری، مدیر توییتر در فرانسه، جدیدترین مدیر ارشدی بود که این شرکت را ترک کرد.

بعضی از شرکت‌هایی که مترصد فرصت هستند، اکنون تلاش می‌کنند مهندسان باتجربه سابق توییتر را جذب کنند. کتی بِرک، مدیر ارشد منابع انسانی شرکت نرم افزاری هاب اسپات از ماسک به دلیل اخراج گروهی از کارمندانی که از او در کانالهای داخلی توییتر در اسلک انتقاد کرده بودند، انتقاد کرد. او در لینکدین نوشت: به عنوان یک مدیر، انتقاد شدن بخشی از کار شماست. مدیران بزرگ، بحث را تصدیق کرده و اختلاف نظر، شما را بهتر می‌کند و این بخشی از فرآیند است. اگر جایی می‌خواهید که در آن می‌توانید با افراد اختلاف نظر داشته باشد (البته به شیوه روشن)، هاب اسپات استخدام می‌کند.

opal

پست این مدیر شرکت هاب اسپات تا بعدازظهر دوشنبه بیش از ۳۵ هزار بازخورد مثبت در لینکدین دریافت کرد. شرکت‌های دیگر هم رویکرد مشابه هاب اسپات را در پیش گرفته اند. آماندا ریچاردسون، مدیرعامل استارتاپ نرم افزار استخدام کودرپَد در نامه گشوده‌ای به کارکنان سابق توییتر، با انتقاد از ممنوعیت دورکاری توسط ایلان ماسک، نوشت: در کودرپَد ما بر این باوریم که مهارت‌های شما ملاک اصلی است نه جایی که حضور دارید. قرار نیست در محل کار بخوابید، هفت روز در هفته و روزانه ۱۸ ساعت کار کنید.

شرکت‌های بزرگ فناوری مانند متا و آمازون هم به دلیل فضای اقتصادی نامعلوم، هزاران نفر را در هفته‌های اخیر اخراج کرده اند. اما انتقاد عمومی از ماسک، بارزکننده تقاضای بالایی است که در بخشهایی از صنعت فناوری برای کارکنان دیجیتالی بسیار ماهر وجود دارد.

طبق گزارش اخیر شرکت تحلیل بازار گارتنر، نرخ بالای جذب و بحث بر سر اقدامات دیجیتالی سازی در کسب و کار و دولت، بازار بسیار رقابتی برای کارکنان فنی به وجود آورده است.

بر اساس گزارش رویترز، اخراج دسته جمعی کارکنان و ترک کار توسط صدها کارمند دیگر، این نگرانی را برانگیخته است که توییتر کارکنان مهم خود را از دست داده و این شبکه اجتماعی ممکن است با مشکلات فنی روبرو شود.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 307771
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *