دلیل گرانی یونولیت را باید در عدم تولید مادهای به نام استایرن توسط شرکت پتروشیمی پارس جستجو کرد
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرکت پتروشیمی پارس ماده استارین را تولید میکند و حدود ۶۰۰ هزار تن ظرفیت تولید دارد هرچند نیاز کشور در حالت عادی کمی بیشتر از این میزان تولید است اما نیاز فوق با کمی واردات رفع میشود البته اگر بخواهیم یک اقدام جهشی در حوزه ساختمان انجام دهیم این نیاز افزایش پیدا میکند لذا اکنون که این شرکت دچار مشکل شده، دیگر تولیدکننده دیگری نداریم بنابراین میتوان به انحصار در این حوزه نیز ایراد گرفت.
وی مطرح کرد: اکنون که بازار ساختمانسازی در کشور کمی رونق پیدا کرده شاهد افزایش قیمت یونولیت هستیم چراکه ماده اولیه آن یعنی استایرن توسط شرکت پتروشمی پارس تولید نمیشود و اصلا این شرکت تعطیل شده لذا این افزایش قیمت طبیعی است اما اتفاق غیرطبیعی مدیریتی است که کار مجموعه پتروشیمی پارس را به اینجا کشاند بنابراین اصرار ما به انتخاب مدیران فنی، متخصص و کاربلد به همین دلیل است که بتواند چنین شرکت مهمی را به درستی مدیریت کند.
بیگی نژاد با انتقاد از عدم به کارگیری مدیران فنی و توانمند در پتروشیمی پارس، گفت: نخستین قدم برای از سرگیری کار در این شرکت به کارگیری یک مدیر جدید و البته خبره، متخصص و کاربلد است و دوم آنکه هلدینگ خلیج فارس -که شرکت پارس در مجموعه آن قرار دارد- باید سیاستگذاری درستی برای این مهم داشته باشد.
وی معتقد است سیاستگذاری کشور در حوزه پتروشیمی باید طوری باشد که تولید یک محصول انحصاری نباشد تا اگر در آن مجموعه مشکلی پیش آمد کار کشور لنگ بماند.
این نماینده مجلس با اعتقاد به اینکه مسئولان و دستگاههای امنیتی نیز باید از دید امنیتی نیز به این مسئله نیز نگاه کنند، بیان کرد: نباید ساده از کنار این اتفاق بگذرند، چراکه نارضایتی کنونی در صنعت ساختمان را همین مسائل به وجود آورده لذا این مسئله مقصرانی دارد که باید با آنها برخورد شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظرم این مسئله به نوعی امنیتی است چراکه ما را وابسته به خارج میکند و نارضایتی به وجود آورده است لذا مدیران هلدینگ خلیج فارس باید در این زمینه پاسخگو باشند.انتخاب
لینک کوتاه :