مرگ تدریجی یک رویا
به گزارش جهان صنعت نیوز: در بخشی از اطلاعیهی روابط عمومی این مرکز آمده است: «در این نامه، مرکز ملی فضای مجازی به شرکت متا فرصت داده تا به منظور فراهم شدن امکان فعالیت پایدار سکوهای مذکور اقدامات لازم از جمله معرفی نماینده رسمی مسئولیتپذیر مستقر در ایران حداکثر تا ۱۰ روز پس از دریافت نامه از سوی آن شرکت وفق سیاستها و مقررات کشور در خصوص نحوه فعالیت شرکتهای خارجی در حوزه فضای مجازی کشور صورت پذیرد.»
اخیراً هم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادعا کرد که «اینستاگرام» و «واتساپ» به اجمال شرایط ایران را قبول کردهاند و به احتمال زیاد به ایران میآیند. همچنین روز گذشته زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، این ادعای جواد نیکبین را سربسته رد کرد و گفت: « از خود او سؤال کنید ما چنین خبری نداریم و چیزی به ما واصل نشده است.» زارع پور در ادامه گفت:« واتساپ و اینستاگرام در کشورهایی که پلتفرم غالب هستند، به درخواست آن کشور دفتر داشته و قواعد آن کشور را می پذیرند. نامه را مرکز ملی زده است و من صبح از آنها سوال کردم که گفتند هنوز پاسخی دریافت نکردهایم و آنچه از سوی یک نماینده مجلس مطرح شده، حدس و گمان است.
حالا سخنگوی متا در پاسخ به بیبیسی گفته است که: «ما وارد مکالمه با مقامهای ایران نمیشویم. همچنین سرگرم درخواست آنها برای تعیین یک نماینده در ایران نخواهیم شد.»
با این حال به نظر میرسد نمایندههای مجلس علاقهی زیادی به شایعهپراکنی پیرامون فیلترینگ «اینستاگرام» و میل «متا» به حضور در ایران تحت قوانین کشور دارند و طی هفتههای اخیر چندین بار اظهارنظرهایی در اینباره داشتهاند. اما در مقابل ظاهراً «متا» حاضر نیست حتی وارد مذاکره با جمهوری اسلامی ایران شود چه برسد به حضور رسمی و معرفی نمایندهی پاسخگو. در چنین شرایطی به نظر میرسد نباید به رفع فیلترینگ این پلتفرمها نیز امیدوار بود.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلانخواندنیدانش و فناوری
لینک کوتاه :