فلافل هم غذای لاکچری شد!
بنا به گفته رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، شیوع بیماری کرونا ، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.
به گزارش جهان صنعت نیوز، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس خاطر نشان کرد: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.
علی اصغر میرابراهیمی با اشاره به افزایش نرخ کالاهای اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذاهای رستورانی، گفت: تورم موجود در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، انواع ادویه، زعفران و …. تاثیر گذاشته است؛ رستورانداران نیز مصرفکننده محسوب میشوند و باید مواد اولیه پخت را با قیمت بالا خریداری کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که نرخ یک پرس غذا در رستورانها چگونه محاسبه میشود؟ تصریح کرد: اتحادیه بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت دارد نرخ غذای رستورانی بعد از محاسبه قیمت مواد اولیه (باتوجه به فاکتور روز)، حقوق کارگری، بیمه، مالیات و ۲۰ درصد سود قانونی و ….. به دست میآید.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با اشاره به افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی فروش رستورانها، گفت: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی این کاهش تقاضا را تشدید کرد.
همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با اشاره به افت فروش در اغذیهفروشان، گفت: سردی هوا همواره در میزان فروش تاثیر میگذاشت؛ چراکه مردم ساعات کمتری از روز را خارج خانه سپری میکنند. همچنین افت قدرت خرید و افزایش نرخ انواع اغذیه باعث شده است که میزان فروش حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افت کند.
وی ادامه داد: نرخ فلافل حدود ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است البته برخی واحدها ممکن است در ساندویج سه عدد فلافل و واحد دیگر ۵ عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویج را تغییر میدهد همچنین برندها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب میشود.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در پایان بیان کرد: مواد اولیه از جمله نان فانتزی، انواع سسها، پنیر، سوسیس و کالباس افزایش نرخ داشتند و این افزایش نرخ در قیمت تمام شده واحد صنفی تاثیر میگذارد./ایلنا
لینک کوتاه :