xtrim

شکر سهمیه بندی شد

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از تعیین سقف تحویل شکر برای هر جواز کسب خبر داد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، از تیر ماه  بازار شکر بهم ریخت و قیمت صعودی شد.  پس از مدتی اعلام شد که شکر در کشور کم شده است. البته از طرفی برخی همچون مسعود امرالهی، مدیر کل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردند، دلیل بهم ریختگی بازار ناشی از کمبود نیست؛  بلکه ناشی از مدیریت بازار از سوی انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران است.

تا اینکه خبر رسید کشتی ها شکر به سمت ایران می آیند. این خبر را وزارت جهادکشاورزی شهریور داد.

در حال حاضر وضعیت بازار نرمال است و قیمت از کیلویی ۴۲ هزار تومان به کیلویی ۲۸ هزار تومان رسیده است. اما گذشته از ورود کشتی ها شکر آنچه باعث شده است بازار روی آرامش نسبی را ببیند سهمیه بندی شکر است. موضوعی که از ابتدا مقامات دولتی آن را تکذیب کردند.

opal

اما به تازگی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران موضوع  سهمیه بندی شکر را تایید کرد. رضا کنگری،  رئیس این اتحادیه با اشاره به  کمبود شکر در ماه‌های گذشته گفت: اتحادیه بنکداران مواد غذایی برای ساماندهی بازار به این بخش ورود کرد و شکر دریافتی را از طریق بنکداران توزیع کرد.

طبق اعلام اتاق اصناف تهران ، او  افزود: شکرقبلا فقط توسط فروشگاه‌های بزرگ توزیع می‌شد و دلالان نیز مجددا آن را با نرخ آزاد وارد بازار می‌کردند؛ به طوری که قیمت‌شکر به کیلویی ۴۲ هزار تومان هم رسیده بود. اما با پیگیرهای صورت گرفته شکر در اختیار اتحادیه قرار گرفت.

کنگری تاکید کرد: درباره روند تامین‌شکر سوپرمارکت‌ها و خواروبار فروش‌ها گفت: اتحادیه بنکداران با زیرمجموعه‌های خود یعنی سوپرمارکت‌ها و خواروبار فروش‌ها و… نامه‌نگاری‌های کرد و اعلام کرد که به ازای هر جواز کسب یک تن‌شکر در اختیار آنها قرار می‌گیرد و آنها را مجاب کردیم که بیش از ۵ کیلو نفروشند و نرخ ۲۸ هزار تومان را نیز رعایت کنند.

او ادامه داد: قیمت‌شکر برای بنکداران به صورت عمده کیلویی ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان با هزینه ارزش افزوده تمام و با قیمت ۲۶ هزار تومان به سوپر مارکت‌ها و مغازه‌ها داده می‌شود. در نهایت نیز با قیمت ۲۸ هزار تومان به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد.

کنگری گفت: در حال حاضر بازار به ثبات رسیده و کمبودی در این بخش وجود ندارد.

اکوایران 

 

کشاورزی
شناسه : 384910
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *