xtrim

چه مدارکی برای انتقال سهام عدالت متوفیان لازم است؟

به گفته‌ مسئولان، انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث با سامانه «میراث» رایگان صورت می‌گیرد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، پس از کش و قوس های فراوان و چشم انتظاری های بسیار سرانجام روز گذشته از میراث سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد.

بر این اساس متقاضی انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث باید پس از ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی (https://ddn.csdiran.ir) در ابتدا با وارد کردن کدملی، تاریخ تولد و تاریخ فوت متوفی در بخش «استعلام نوبت پرونده قهری» در درگاه یکپارچه ذینفعان، نسبت به این موضوع که آیا زمان تشکیل پرونده متوفی فرارسیده است یا خیر اطلاع حاصل کنند. در صورت تائید زمان تشکیل پرونده، متقاضی باید با مراجعه به یکی از دفاتر کارگزاری‌های منتخب نسبت به ارائه مدارک زیر اقدام کند:

۱- تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

opal

۲- اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)

۳- اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است)

۴-در صورتی‌که متوفی دارای وصیت‎نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

سامانه ای که محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص آن گفت: افراد حتما باید سجامی باشند و برگه انحصار وراثت رو داشته باشند.

ادامه هم معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: رونمایی از سامانه تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان (سامانه میراث) دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را حل و فصل کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ درگذشته اند، اظهار داشت: امیدواریم با همکاری شرکت‌های کارگزاران بتوانیم برگ زرین دیگری را در ارائه خدمات به جامعه سهامداری رقم بزنیم

در ادامه هم مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تلاش همکاران ما در شرکت سپرده گذاری مرکزی این بود که انتقال سهام صورت بگیرد و حالا بدون دریافت هیچگونه کارمزدی به صورت الکترونیکی این سهام به ورات منتقل خواهد شد و فقط لازم است یکی از وراث به یکی از کارگزاری ها مراجعه کند.

اخبار برگزیدهبورس
شناسه : 386804
لینک کوتاه :

۵ دیدگاه

    1. این شرایط که گذاشتین به درد عمه تون میخوره کدوم آدم با سوادی این ها را لحاظ کرده اون هم برای چندر غاز سهم پدر ما ۱۰ سال پیش فوت کرده وراث هرکدوم در یه کشورخارجی زندگی میکنن من و یکی دونفر از خواهر ها در ایران هستیم حالا کارت ملی برابر اصل از کجا بیارم

  1. واقعا خودتونو مسخره کردید کپی شناسنامه متوفی سال هشتادوچهار الان کجاست این چه سیستمی هست که همش کپی میخواد تمام دولت را با کپی بازی زیر سوال میبرند کپی گرفتن همه جا ممنوع شده سازمان بورس اطلاع نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *