xtrim

عرضه گوشت قرمز ۳۰ درصد کاهش یافت

مرکز آمار ایران اعلام کرد که مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان 1402 با ماه مشابه سال 1401 نشان‌دهنده کاهش 30 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

به گزارش جهان صنعت نیوز، وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده. در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ جمعاً ۱۹۱٬۹۳۹ تن گزارش شده. که سهم گوشت مرغ بیش از سایر انواع طیور بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت مرغ با ۱۸۷٬۵۴۰ تن، ۹۷٫۷ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون با ۲٬۰۶۱ تن و سایر انواع طیور با ۲,۳۳۸ تن. به‌ترتیب ۱٫۱ درصد و ۱٫۲ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده. افزایش ۲۷ درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

opal

مقدار عرضه گوشت طیور در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای مرغ ۲۷ درصد. برای بوقلمون ۶۳ درصد و برای بلدرچین ۴۰ درصد افزایش. برای شترمرغ ۵۴ درصد کاهش، و برای سایر انواع طیور ۶۲ درصد افزایش داشته است.

کاهش عرضه گوشت طیور در کشتارگاه ها

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور. در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (مهر) در حدود ۶ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده. در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ جمعاً ۳۷٬۱۴۷ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۹٬۴۲۳ تن، ۵۲٫۳ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۳٬۸۰۳ تن، بز و بزغاله با ۲٬۸۸۸ تن، و سایر انواع دام با ۱٬۰۳۳ تن، به‌ترتیب ۳۷٫۱ درصد، ۷٫۸ درصد و ۲٫۸ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

کاهش عرضه گوشت قرمز

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ۳۰ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

مقدار تولید گوشت در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۱ درصد، برای بز و بزغاله ۲۳ درصد، برای گاو و گوساله ۲۳ درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۸ درصد کاهش، و برای شتر و بچه‌شتر ۴۵ درصد افزایش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (مهر) در حدود ۴ درصد کاهش داشته است.

منبع: تسنیم

کشاورزی
شناسه : 394973
لینک کوتاه :

۳ دیدگاه

  1. دامدار .چون مردم گوسفندووبز بیشتر به صورت سرپا خریدو کشتار میکنن و به این صورت .قیمت گوشت وجیگر وکله پاچه خیلی به صرفه تر وپایین تر از قیمت قصابی براشون درمیاد .

  2. فقط دلم میخواد تولید کننده گوشت گوسفند باًضافه صادر کننده باضافه گوسفند و کسانی که دست اندر کارند یکجا همگی به درک برند حرام ترین کار همینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *