xtrim

پزشکیان: دانش‌آموزان باید با فناوری‌های نوین به تحصیل ادامه دهند

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری امروز شنبه در بازدید سر زده از دومدرسه شهر قدس بر استفاده از جدیدترین روش‌های آموزشی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای آموزش بهتر دانش‌آموزان تأکید و خاطرنشان کرد: ‌هر مدرسه‌ای باید این توانمندی را داشته باشد که بخشی از مطالب آموزشی را به صورت مجازی و در شبکه‌های اجتماعی به دانش‌آموزان ارائه دهد.

جهان صنعت نیوز، مسعود پزشکیان صبح امروز (شنبه) به صورت از پیش اعلام نشده به شهرستان قدس رفت و از دو مدرسه در این شهرستان بازدید کرد و در جلسه با مدیران و معلمان دبیرستان دخترانه عاشورا با تاکید بر استفاده از فناوری های نوین در آموزش گفت که در مدراس دانش آموزان باید با استفاده از روش ها جدید، شبکه های مجازی و فناوری ها نوین کار گروهی را بیاموزند.

رئیس جمهوری در این جلسه با تأکید بر لزوم تخصیص سهم آموزش در زمین‌های شهری در شهر قدس، بر لزوم هماهنگی بین شورا، شهرداری و فرمانداری برای گسترش فضاهای آموزشی و بهبود ساختمان‌های مورد استفاده برای مدارس تأکید کرد.

پزشکیان سپس به دبستان والفجر در شهر زرنان از توابع شهر قدس رفت و با حضور در کلاس‌های این دبستان یا دانش‌آموزان و معلمان این مدرسه گفتگو کرد.

opal

دسترسی کودکان به مدارس تسهیل شود

رئیس جمهوری در این مدرسه با اشاره به جای نامناسب این مدرسه که در مجاورت یک جاده کامیون‌رو قرار داشت، گفت: مدارس به خصوص مدارس ابتدایی باید در نقطه‌ای قرار داشته باشد که دانش‌آموزان بتوانند به راحتی و بدون استفاده از خودرو در مدرسه حاضر شوند. در حالی که این مدرسه اینطور نیست و در نقطه نامناسبی قرار دارد.

پزشکیان در جریان حضور در کلاس‌های این مدرسه در واکنش به درخواست دانش‌آموزان برای داشتن تجهیزات نوین آموزشی، وعده داد لوازم و تجهیزات لازم برای آنان تأمین شود و در سخنانی در تشریح برنامه‌های در دست اقدام دولت برای ایجاد تحول در نظام آموزشی و رفع کمبودها در فضاهای آموزشی با هدف اجرای عدالت آموزشی، اظهار کرد: در این شهرستان، لازم است برای بهبود فضاهای شهری جلسه‌ای با حضور فرماندار، امام جمعه و مدیران آموزش و پرورش برگزار شده و برای ساخت فضاهای شهری جدید مکان‌یابی صورت گیرد.

رئیس جمهوری تاکید کرد : این منطقه جزو مناطق محروم است و خانواده‌هایی که در این منطقه زندگی می‌کنند، ممکن است از نظر معیشتی در شرایطی نباشند که بتوانند کودکانشان را با خودرو به مدرسه برسانند، در نتیجه لازم است دسترسی کودکان به مدارس در این شهرستان تسهیل شود.

منبع: ایرنا

سیاسی
شناسه : 481255
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. اینجا معدن تولید اخوند وقهرمان درجبهه ساختنه با این دو کار همه چی ساخته میشه اقایه رعیس جمهور اینجا هییییچ پولی برا فرهنگ زندگی کردن خرج نمیشه من شمارو قبول دارم اما جایه تو باشم میکشم کنار با این فرهنگی که برا ما ساختن ادم عادی فکرشو میکنه بخدا میخواد سکته بزنه مثلن طرف خارجی در روستا زندگی میکنه حداقل برا زندگی خودش چنتا مرغ داره اگه زمینش کم باشه پشته بوم خونشو سبزیجات گوجه فرنگی میکاره یا میخواد بنایی کنه ضایهات مصالح ساختمونیرو خورد میکنه ملات میسازه اما فرهنگه ما یه عالمه زمین خالی هست اینکه از دولتمون زمینو میگیره نمیزاره کشتو کار بشه مردم بهتر زندگی کنن تازه همین مردم روستایی هر حیاطی که وارد میشی کمتراز پانصد متر نییست که مثله خارجیه مونده باشن برن پشته بام سبزیجات بکارن منظورم هرکس میتونه داخل حیاطش یه گل خونه بزنه خرج زندگیش دربیاد اما فرهنگ شهری بهش تزریق کردن من که احساس میکنم ما همه بدبخته این فرهنگ سازی هستیم وهممون منطزر هستیم چهارصدتومن یارانه بیاد منظورم عادت به مفت خوری داریم هممون یاد گرفتیم بشینیم پای تلوزیون فیلمهایه پولدارارو نگاه کنیم واز خودمون عدا اصول دربیاریم. وصبحش روزه بعد مثله تراکتور بریم کارکنیم تا عمرمون پایه ندونستهامون تموم بشه احساسم میگه ژاپن حسدیی خورد اندازه ما بدبخت نشد مشکل ما ندونستن هست سیاستمدارانه ماهم که یک ریال برا فرهنگی زندگی شهری روستایی خرج نکردن وکله بیچارگیهامون روهمین ندونستن فرهنگ زندگی کردنه خلاصه حالا از منه ایرانی چه دانش اموزی میخواد تحویل این کشور بشه ما که سوختیم اما اینجور که معلومه ایندگانمونم غیره قابل تحملن از ما بدترن فقط یاد گرفتیم نقش زندگی کاز خودمون در بیاریم وای وای وای فقط اقا ول کن ادم زیاد بفهمه قاطی میکنه واستا همین گیجو منگ بمونیم تا بریم

  2. من یک فرهنگی هستم . آموزش پرورش عملا با حذف نمره از دوره ابتدایی و نمره دادن سلیقه ایی و سر پوش گذاشتن بر روی نقاط ضعف در سیستم آموزشی کشور و کتب درسی با خارج کردن ارزشیابی بر اساس نمره که به شفاف سازی و قانون مندی کمک میکرد .پایه و زیر ساخت آموزش کشور فرو ریخته و عملا خانواده ها از پیشرفت تحصیلی فرزندانشان بی اطلاع شده اند . زمانی متوجه افت تحصیلی می‌شوند که وارد دوره متوسطه اول شده و دیگر جبران آن بسیار مشکل و عملا غیر ممکن است و برای جبران آن هزینه و وقت زیادی را باید گذاشت ، از طرف دیگر با رویکرد صرفه جویی اقتصادی در چهل سال گذشته در کتاب‌های دوره متوسطه دست برده و عملا اکثر دروس آنقدر دچار دستکاری و حذف مطالب تغییرات کتب درسی شده اند که دیگر از اهداف اولیه کاملا دور گشته و می‌شوند، از سوی دیگر با وارد کردن قوانین مختلف با رویکرد اقتصادی مسئله آموزش کشور از اولویت افتاده و با ورود افراد غیر متخصص در زمینه آموزش و حق التدریس ضربه دیگری بر پیکر آموزش و پرورش وارد آمده . و عملا آموزش نیروی متخصص از مجرای تربیت دبیر خارج گشته و با تصمیمات لحظه ایی و هیجانی آموزش پرورش پس رفت و عقب گرد کرده . این است که معدل کل آموزش کشور زیر ده است . و برای نابودی یک کشور کافی است که سیستم آموزشی آن مورد هدف دشمن قرار گیرد . افغانستان نمونه زنده آن که حدود سیصد است که آموزش پرورش آن نابود گشته و نتیجه کاملا روشن است ، در صورتی که کشورهای افغانستان، پاکستان و ایران و ترکیه از هوش و استعداد فراوانی برای پیشرفت در علم و صنعت از خود نشان می‌دهند، وزمانی که بستر آموزش فراهم می‌شود شگفتیهای زیادی در اروپا و غرب می‌آفرینند. تا آموزش کشور در اولویت دولت مردان قرار نگیرد و عظم جدی برای پیشرفت علمی کشور وجود نباشد. فایده ندارد و استعدادهای جوانان ایران در عرب به کار گرفته می‌شود و کشور بی بهر از این نعمت خواهد ماند . به امید پیشرفت و پیروزی ایران در تمام زمینه های علمی . 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *