xtrim

عملکرد بازار سهام در هفته سوم دی

در حالی که بازار سرمایه در سومین هفته زمستان به رشد چشمگیر خود ادامه داد و برندگان و بازندگان هفتگی خود را معرفی کرد.

دیبا حاجیها – جهان صنعت نیوز :  بازار سرمایه در سومین هفته زمستان بهاری سرسبز و پرسود برای سرمایه‌گذاران رقم زد. بورس نه‌تنها توانست کانال ۲,۸۰۰,۰۰۰ واحد را به‌طور کامل به تصرف خود درآورد، بلکه با ورود به کانال ۲,۹۰۰,۰۰۰ واحد و ماندگاری در آن، نشان داد که همچنان قصد دارد گوی رقابت بازدهی را از بازارهای موازی برباید و به جذب نقدینگی ادامه دهد.

بورس، حماسه‌ساز زمستان

شاخص کل در هفته گذشته ۵.۶۱ درصد رشد داشت. این عملکرد هفتگی بورس نسبت به بازارهای موازی از جمله دلار با بازدهی ۱.۱۸ درصد، سکه با بازدهی ۰.۳۱ درصد و انس طلا با بازدهی ۱.۵۴ درصد، عملکرد بهتری را نشان می‌دهد. در بازه زمانی یک‌ماهه، شاخص کل بورس با رشد ۱۶.۹ درصدی همچنان در صدر قرار دارد و دلار با بازدهی ۱۲.۵۲ درصد در مقام دوم است. در بازه سه‌ماهه، اختلاف بازدهی‌ها بیشتر نمایان می‌شود و بورس با رشد ۴۰.۲۳ درصدی، دلار را که تنها ۲۷.۷۱ درصد بازدهی داشته، پشت سر می‌گذارد. با این حال، در بررسی عملکرد سالانه، سکه با بازدهی ۷۹.۲۸ درصدی صدرنشین است و دلار با ۵۷.۴۶ درصد بازدهی در مقام دوم و بورس با رشد ۳۵.۶۴ درصدی در جایگاه سوم قرار دارد.

برندگان هفته روی سکوی سبز

در هفته گذشته بسیاری از نمادها توانستند از شاخص کل پیشی بگیرند و بازدهی‌های دورقمی نصیب سرمایه‌گذاران کنند. ۱۰ نماد برتر شامل غبهشر با بازدهی ۲۲.۲۶ درصد، سکرما با بازدهی ۱۶.۳۷ درصد، بپویا با بازدهی ۱۵.۹۱ درصد، ثامان با بازدهی ۱۵.۸۵ درصد، سیسکو با بازدهی ۱۵.۸۲ درصد، اعتلا با بازدهی ۱۵.۷۲ درصد، آواک با بازدهی ۱۵.۶۵ درصد، سبجنو با بازدهی ۱۵.۶۳ درصد، دکوثر با بازدهی ۱۵.۵۸ درصد و تپسی با بازدهی ۱۵.۵۸ درصد هستند. در میان صنایع نیز صنعت حفاری با بازدهی ۱۵.۱۵ درصد در صدر جدول قرار گرفت. پس از آن، صنایع دارویی با بازدهی ۱۲.۸۶ درصد، سیمان، آهک و گچ با بازدهی ۱۲.۳۲ درصد، سخت‌افزار و تجهیزات با بازدهی ۱۲.۰۸ درصد، سایر مواد معدنی با بازدهی ۱۱.۶۹ درصد، لاستیک و پلاستیک با بازدهی ۱۱.۵ درصد، نوشیدنی با بازدهی ۱۱.۴۶ درصد، سایر محصولات کانی غیرفلزی با بازدهی ۱۱.۳۷ درصد، وسایل خانگی با بازدهی ۱۱.۳۶ درصد و صنعت شکر با بازدهی ۱۱.۲۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

opal

بازندگان نبرد هفتگی

در سوی دیگر بازار، شپاکسا با بازدهی منفی ۱۶.۳۸ درصد، تمشک طلایی بدترین عملکرد را از آن خود کرد. پس از آن کرماشا با بازدهی منفی ۱۵.۲۹ درصد، آباد با بازدهی منفی ۱۴.۰۶ درصد، دعبید با بازدهی منفی ۱۳.۶۶ درصد، سآبیک با بازدهی منفی ۱۱.۹۲ درصد، والبر با بازدهی منفی ۸.۸۸ درصد، فایرا با بازدهی منفی ۷.۵۶ درصد، فمراد با بازدهی منفی ۷.۲۹ درصد، کلوند با بازدهی منفی ۶.۸۹ درصد و دامین با بازدهی منفی ۵.۸۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در میان صنایع نیز صنعت پیمانکاری صنعتی با بازدهی منفی ۲.۸۵ درصد، ضعیف‌ترین عملکرد را داشت. پس از آن، صنایع سرمایه‌گذاری استانی با بازدهی صفر درصد، نرم‌افزار و خدمات با بازدهی ۰.۰۸ درصد، خدمات رفاهی متنوع با بازدهی ۱.۱۸ درصد، مواد شیمیایی متنوع با بازدهی ۱.۹۲ درصد، انبوه‌سازی، املاک و مستغلات با بازدهی ۳.۲۹ درصد، تولید کود و ترکیبات نیتروژن با بازدهی ۳.۳۳ درصد، فرآورده‌های نفتی با بازدهی ۳.۲۴ درصد، بانک‌ها و موسسات اعتباری با بازدهی ۳.۴ درصد و حمل‌ونقل بار زمینی با بازدهی ۳.۴۱ درصد از رشد شاخص کل عقب ماندند.

 

اخبار برگزیدهبورس
شناسه : 482830
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *