xtrim
DBA

با حذف یارانه پردرآمدها، عدالت اجتماعی برقرار می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ۸۵ میلیون نفر از افراد جامعه ما یارانه می‌گیرند که این ظلم در حق اقشار کم درآمد جامعه است.

ads

جهان صنعت نیوز، با بیان اینکه اجرای کالابرگ برای دهک‌های پایین جامعه ضروری است، اظهار کرد: کالابرگ یکی از روش‌های مدیریت یارانه‌ها برای ارائه به اقشار کم درآمد جامعه است.

وی ادامه داد: متأسفانه هرگاه ما به دنبال آن بودیم که یارانه‌ها را مدیریت کنیم تا به اقشار کم درآمد جامعه برسد، نتوانستیم به هدفمان برسیم. الان جمعیت کشورمان حدود ۹۰ میلیون نفر است که از این جمعیت، ۸۵ میلیون نفر یارانه می‌گیرند که این ظلم در حق اقشار کم درآمد جامعه است و باید یارانه پردرآمدها حذف شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حدود ۵۰ درصد از جمعیت کشور نیازمند دریافت یارانه هستند و مابقی افراد نیازی به یارانه ندارند. عجیب است که به افرادی هم که حقوق‌های بالای ۵۰ میلیون تومان در ماه دارند، یارانه داده می‌شود.

مدیریت اعطای یارانه‌ها

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: قطعاً در زندگی فردی که در ماه حقوق ۵۰ میلیون تومانی دریافت می‌کند، گرفتن یا نگرفتن یارانه ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی خیلی تفاوتی ایجاد نمی‌کند و تأثیر چندانی هم در رفاه آن فرد ندارد، اما اگر اعطای یارانه‌ها را مدیریت کنیم تا به جامعه هدف برسد، قطعاً می‌تواند روی رفاه و اقتصاد اقشار کم درآمد جامعه تأثیرگذار باشد.

پاپی‌زاده با بیان اینکه بسیاری از اوقات کالاهای اساسی با قیمت مناسب به دست مقصد نهایی نمی‌رسد، اظهار کرد: برای مثال، دولت به برخی از کالاها ارز دولتی می‌دهد که همه به خوبی می‌دانیم تفاوت ارز دولتی با ارز آزاد زیاد است. عملاً زمانی که دولت ارز دولتی به برخی از کالاهای اساسی مانند گوشت و روغن می‌دهد، باید این اقلام با قیمت کمتر به دست مصرف‌کنندگان نهایی برسد، اما در عمل می‌بینیم این محصولات از چند واسطه می‌گذرد و با قیمت بازار آزاد به دست مردم می‌رسد.

نماینده مردم دزفول در مجلس تصریح کرد: معنای این حرف آن است که ما نتوانستیم کالاهایی را که با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و با ارز دولتی وارد کردیم، با قیمت کم به دست مصرف‌کننده برسانیم. بنابراین کالابرگ یکی از روش‌هایی است که می‌تواند کمک کند تا یارانه به ذی‌نفع نهایی برسد و جامعه هدف از آن منتفع شوند.

منبع: مهر

اقتصاد کلانسیاسی
شناسه : 492250
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *