xtrim

ثبت‌نام وام ودیعه مسکن آغاز شد؛ مستأجران به سامانه “تم” مراجعه کنند

متقاضیان وام ودیعه مسکن برای بارگذاری قرارداد اجاره و دریافت تسهیلات، باید به سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی مراجعه کنند.

جهان صنعت نیوز، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه اعلام کرد که با تصویب شورای عالی مسکن و هیأت بانک‌ها، وام ودیعه مسکن تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان برای خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی و تا ۲۷۵ میلیون تومان برای مستأجران سایر اقشار در تهران تعیین شده است.

وام ودیعه مسکن تا ۴۰۰ میلیون تومان؛ ثبت‌نام از طریق سامانه “تم”

روز یکشنبه ۲۴ فروردین‌ماه، جلسه شورای عالی مسکن به ریاست رئیس‌جمهور و به درخواست وزارت راه و شهرسازی برگزار شد. حبیب‌الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی، اعلام کرد که در این جلسه، بسته حمایتی جدید مسکن با تمرکز بر پرداخت وام ودیعه مسکن به تصویب رسید.

سقف وام برای اقشار مختلف؛ از ۵۵ تا ۴۰۰ میلیون تومان

در این بسته حمایتی، دو نوع تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده است:

بانک مرکزی

افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی: تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه

سایر اقشار جامعه:

تهران: ۲۷۵ میلیون تومان
مراکز استان‌ها: ۲۱۰ میلیون تومان
سایر شهرها: ۱۴۰ میلیون تومان
روستاها: ۵۵ میلیون تومان

این تسهیلات با همکاری بانک مرکزی و هیأت عالی بانک‌ها نهایی شده و نرخ بازپرداخت آن نیز به تأیید رسیده است.

نحوه ثبت‌نام و دریافت وام

طاهرخانی تأکید کرد که متقاضیان این تسهیلات باید قرارداد رسمی اجاره مسکن خود را در سامانه “تم” وزارت راه و شهرسازی بارگذاری کنند. پس از تأیید اطلاعات توسط این سامانه، فرد متقاضی به سیستم بانکی برای دریافت تسهیلات معرفی خواهد شد.

ارائه دستورالعمل اجرایی مشترک با بانک مرکزی

به گفته معاون وزیر، دستورالعمل کامل نحوه پرداخت، شرایط و مدارک موردنیاز برای دریافت این تسهیلات، به‌زودی توسط بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی اعلام و منتشر خواهد شد.

مسکن
شناسه : 504656
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. سلام و مسولین وزارت راه و شهرسازی از شما خواهش دارم وام ودیعه مسکن هشتاد میلیونی من که مال بهزیستی را بدین همه مدارک بردم بانک صادرات میگن اسم تون تو سامانه بانک نیست بخاطر همین وام نمیدن بهمون لطفا پیگیری کنید چند ماه شد

  2. این وام باید قسطش رو کی بده..برای قشر ضعیف با ماهی درآمد ده،پانزده میلیونی خرج خانه هم مشکله،چهرسد به قسط..به جاش رهبری فتوای بده که افزایش کرایه خانه حرامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *