حمایت از شهرکهای صنعتی راکد است
جهان صنعت نیوز: فتح اله بیات با بیان اینکه امروز سرمایهگذاری برای ایجاد شغل جدید سخت است، افزود: کارگاهها و شهرکهای صنعتی زیادی داریم که اکنون سوله هایشان در حال خاک خوردن است. دولت و وزارتخانههای متولی باید این بنگاههای خاموش را شناسایی و در بازپرداخت بدهیهایشان کمک کنند.
اعمال بازرسی قوی در واردات و صادرات کالا
وی جلوگیری از ورود کالاهای خارجی مشابه تولید داخل را خواستار شد و گفت:مجوز واردات هر محصولی به کشور که امکان ساختش را داریم نباید صادر شود و هرگونه واردات و صادرات کالایی به کشور تحت نظارت، کنترل و بازرسی قوی صورت گیرد تا راه نفوذ و سودجویی برای فرصت طلبان بسته شود.
این مقام مسئول کارگری در ادامه به طرح پرداخت یارانه دستمزد اشاره و اظهار کرد: طرحهای انگیزشی طرحهای خوبی است ولی باید زیرساختهای آن فراهم شود. در طرح یارانه دستمزد باید ببینیم چه بازار کاری بابت این انگیزش ایجاد کردیم و آیا محل کاری برای نیروهای کاری که میخواهیم جذب کنیم درنظر گرفتهایم؟
پیشبینی زیرساختهای جذب نیرو در طرح یارانه دستمزد
بیات تاکید کرد: آنچه مهم است در طرح یارانه دستمزد زیرساختهای اشتغال و جذب نیرو در مناطق محروم و کم برخوردار باید ابتدا پیشبینی و سپس سرمایه اولیه و مکان و نوع شغل تعریف شود.
به گفته رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی، اگر زیرساختهای اولیه مهیا نشود طرح در نیمه راه باقی می ماند و نتیجه لازم را نمی دهد. وقتی طرح در کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای پر بیکار به اجرا درمی آید، بنگاههای اقتصادی که قرار است نیروی کار را جذب کنند شناسایی و مشخص شوند در چه چارچوبی و با چه امکاناتی کار خواهند کرد.
حمایت از بنگاههای خاموش و شهرکهای صنعتی راکد
به اعتقاد وی به جای طرح یارانه دستمزد، دولت باید به داد کارخانهها و شهرکهای صنعتی برسد و آنها را سرپا نگه دارد که هزینه کمی دارند. امروز شهرکهای صنعتی که سرمایههای عظیمی در آنها نهفته به جای تولید و جذب نیرو به بازار کار، به سوله و بارانداز تبدیل شدهاند لذا به جای دادن یارانه دستمزد بهتر است به احیای این بنگاهها بپردازیم تا هم تولید نفسی بگیرد و هم نیروهای کار شاغل را از دست ندهیم.
طرح یارانه دستمزد یکی از برنامههای مهم وزارت کار در راستای توسعه فضای کار و گشایس بازار کار است که در حال حاضر در هشت استان کشور که دارای بیشترین میزان بیکاری هستند به اجرا درآمده است.
اقتصاد کلانصنعت و معدن
لینک کوتاه :