نگرانی ژاپنیها از تبعات تهاجم رژیم صهیونسیتی به ایران

نتایج نظرسنجی جدید خبرگزاری کیودو نشان میدهد که بیشتر مردم ژاپن از تأثیرات احتمالی حمله رژیم صهیونسیتی به ایران بر زندگی روزمره خود نگران هستند؛ مسالهای که همزمان با کاهش محبوبیت نخستوزیر «شیگرو ایشیبا» به ۳۲.۵ درصد، دولت او را با چالشهای بیشتری روبهرو کرده است.
جهان صنعت نیوز، بر اساس یک نظرسنجی سراسری که روز یکشنبه توسط خبرگزاری کیودو منتشر شد، ۸۳.۷ درصد از شهروندان ژاپنی ابراز نگرانی کردهاند که گسترش جنگ میان ایران و رژیم صهیونسیتی میتواند زندگی روزمره آنها را تحت تأثیر قرار دهد؛ این نگرانی ناشی از وابستگی شدید ژاپن به واردات نفت از خاورمیانه است.
بامداد امروز (یکشنبه اول تیرماه) نیروهای آمریکایی با همراهی رژیم صهیونیستی بنا به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تاسیسات هستهای نطنز، فردو و اصفهان حمله کردند که نقض آشکار قوانین و مقررات بینالمللی است.
در این میان، میزان حمایت عمومی از کابینه شیگرو ایشیبا نخستوزیر ژاپن به ۳۲.۵ درصد کاهش یافته، در حالی که در نظرسنجی هفته گذشته این رقم ۳۷.۰ درصد بود. در مقابل، نرخ عدم حمایت به ۵۰.۹ درصد افزایش یافته است.
در خصوص طرح حزب حاکم لیبرال دموکرات برای پرداخت کمکهزینه ۲۰ هزار ین (حدود ۱۴۰ دلار) به منظور مقابله با تورم، ۵۴.۸ درصد از پاسخدهندگان مخالفت خود را اعلام کردند و تنها ۴۱.۹ درصد با آن موافق بودند. احزاب مخالف بهجای پرداخت نقدی، خواستار کاهش یا حذف مالیات بر مصرف به عنوان راهکار مهار گرانی شدهاند.
در پاسخ به این سؤال که اگر درآمد مالیاتی دولت افزایش یابد، در چه زمینهای باید هزینه شود، ۵۵.۷ درصد خواهان استفاده از آن برای کاهش مالیات بر مصرف بودند. در رتبههای بعدی، ۱۷.۶ درصد تأمین بودجه برنامههای عمومی، ۱۴.۱ درصد بازپرداخت بدهیهای دولت، و ۹.۹ درصد پرداخت نقدی به مردم را پیشنهاد دادند.
در بحث تغییر قانون مدنی برای اجازه به زوجهای متأهل جهت حفظ نام خانوادگی جداگانه، ۵۳.۵ درصد معتقد بودند دولت نباید برای تصویب این قانون عجله کند، در حالی که ۴۱.۰ درصد خواهان تصویب سریع آن بودند. این مساله یکی از موضوعات بحثبرانگیز در جامعه ژاپن است، زیرا طبق قوانین فعلی، اغلب زنان مجبور به کنار گذاشتن نام خانوادگی خود پس از ازدواج هستند.
در نهایت، درباره مذاکرات دولت ژاپن با آمریکا بر سر تعرفههای سنگین تجاری، ۵۷.۸ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی اعلام کردند که نسبت به نتایج این مذاکرات انتظارات بالایی ندارند، در حالی که ۴۰.۶ درصد دیدگاه امیدوارانهتری داشتند.
منبع: ایرنا
سیاسیلینک کوتاه :