کاهش ۳۰ درصدی واردات کالا از دستاوردهای وزارت صنعت است
به گزارش جهان صنعت نیوز به نقل از ایرنا: رضا رحمانی در ششمین همایش مدیریت جهادی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما خاطر نشان کرد: شرایطی که سال گذشته در بازار و بخش های دیگر داشتیم با کمک نیروهای جوان و جهادی، تغییر کرد و تولید هشت ماهه ما در حوزه های مختلف بازار، معدن، کسب و کار و … نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
رحمانی با بیان این موضوع که ما در تولید صنایع غذایی، پتروشیمی، سیمان و … رشد داشتیم و اگر نداشتیم برای تنظیم بازار مشکل پیدا می کردیم، گفت: ما برای حفظ وضع موجود در حوزه تولید و اشتغال، در شرایط تحریم تلاش کردیم و موفق شدیم مانع از تأثیرگذاری تحریم ها و ایجاد کمبود در بازار شویم.
وی با تأکید بر تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تقویت نهضت ساخت داخل، گفت: هر کالایی را که می توانستیم در داخل تولید کنیم مانع واردات آن شدیم و ۱۰ میلیارد دلار از ارز مختص واردات را برای تولید، سرمایه گذاری کردیم.
وزیر صمت، به وجود حدود ۲۰ هزار خودرو در پارکینگ خودرو سازان به خاطر نقص قطعات اشاره کرد و گفت: با کمک صنایع دفاع و بخش خصوصی، بیشتر قطعات را در داخل تأمین کردیم و حدود ۱۰ هزار خودرو تکمیل و ترخیص شدند.
وی از افزایش رونق تولید با هدف ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی در هشت ماه گذشته خبر داد و گفت: در گذشته ۲ درصد واردات کشورهای همسایه ما از ایران بود و در هشت ماهه نخست سال جاری، صادرات به اکثر کشورها از لحاظ وزنی، ۱۶ درصد افزایش یافته است.
رحمانی از شناسایی گلوگاه های تحریم در حوزه های مختلف خبر داد و گفت: در حوزه فولاد، تولید الکترود گرافیکی را به عنوان گلوگاه شناسایی و آنرا در داخل تولید کردیم.
وی با بیان این موضوع که ۷۰ درصد لاستیک کامیون، وارداتی بود و این موضوع برای کامیون داران مشکل ایجاد کرده بود، گفت: تا یک ماه آینده نخستین واحد تولید لاستیک کامیون افتتاح می شود.
وزیر صمت از راه اندازی کارخانه آلومینیوم جنوب و سامانه جامع توانیاب در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: غیر از بخش خودرو و آلومینیوم، تولید ما در همه بخش ها رونق داشته است و این دستاورد با حضور مردم و تولیدکنندگان محقق شده است.
وی، کاهش ۳۰ درصدی واردات کالا در سال گذشته را یکی دیگر از دستاوردهای وزارت صنعت معدن و تجارت عنوان کرد که با تنظیم بازار داخل و تأمین نیاز داخلی همراه بوده است.
اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
لینک کوتاه :