xtrim

بیمه ماشین آلات کشاورزی تخفیف ۳۰درصدی خورد

جهان صنعت نیوز| کامبیز عباسی روز چهارشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی مازندران در ساری افزود: از آنجاییکه خطر پذیری و میزان خسارت ماشین آلات کشاورزی کمتر از دیگر خودروها است، بیمه مرکزی با کاهش ۳۰درصدی حق بیمه ،موافقت کرده است.

او با اشاره به این که هم اکنون خوداتکایی تولید ماشین آلات و قطعات کشاورزی به ۹۵درصد رسیده است، افزود: تولید داخلی ماشین آلات سبب شد تا قیمت انواع قطعات کشاورزی تا ۲۰درصد نسبت به قیمت وارداتی پائین تر نیز عرضه شود.

عباسی توجه دولت تدبیر و امید به بخش مکانیزاسیون کشاورزی کشور را چشم گیر توصیف کرد و گفت:با حمایت همه جانبه دولت طی شش سال اخیر ۳۰ درصد از کشت و ۸۰درصد از برداشت ۵۵۰هزار هکتار برنجکاری شمال که از مشقت ترین فعالیت های کشاورزی محسوب می شود، مکانیزه شده است.

opal

او کاهش و مدیریت مصرف نهاده های کشاورزی از جمله بذر، سموم، کودهای شیمیایی، کاهش هزینه تولید، افزایش درآمد، حفاظت از خاک و بهره وری آب را از مزایای مکانیزاسیون کشاورزی برشمرد و توضیح داد: امروز ۷۵درصد از کاشت و ۹۵درصد برداشت هشت میلیون و ۲۰۰هزار هکتاری گندمزارهای کشور نیز مکانیزه است.

عباسی گفت در پنج سال اخیر حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید انواع ماشین آلات کشاورزی داده شده و از جمله ۹۷ هزار تراکتور ،۲هزار و ۱۰۰ دستگاه ماشین برداشت غلات و هفت هزار دستگاه تراکتور باغبانی وارد کشاورزی کشور شده است.

او ایجاد ردیف اعتباری مستقل بخش مکانیزاسیون کشاورزی را از مهمترین حمایت های دولت های یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و گفت: خط اول اعتباری در سال ۱۳۹۲ به میزان ۷۵۰ میلیارد تومان ایجاد شد و خط دوم در سال ۹۳ به میزان ۸۰۰ میلیارد تومان ،خط سوم در سال ۱۳۹۴ به میزان هزار میلیارد تومان خط اعتباری چهارم در سال ۱۳۹۵ به مبلغ یک هزارو ۲۰۰ هزار میلیارد تومان و پارسال به یک هزارو ۵۰۰میلیارد تومان و امسال نیز به ۲هزار میلیارد تومان رسیده است.

او به مکانیزاسیون و نقش آن در حفاظت خاک به عنوان مهمترین بستر تولید محصولات کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون ۲میلیون هکتار از زمین های کشاورزی کشور در قالب کشاورزی حفاظتی کشت و کار می شود یعنی فرسایش خاک به حداقل رسیده ،بهره‌وری آب بالا رفته و ضریب کشت تا ۲برابر افزایش می یابد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی به رشد ۷۵۰ درصدی استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: سالانه بیش از یک هزارو ۳۰۰دستگاه از ماشین آلات استانداردسازی می شود.

استان مازندران با ظرفیت ۷۲نوع از تولیدات محصولات کشاورزی ،حدود ۱۱درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص می دهد.
سالانه هفت میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مازندران تولید می شود که برنج، گل و گیاه ،انواع آبزیان، مرکبات ، کیوی دانه روغنی کلزا و گو شت مرغ از مهمترین محصولات محسوب می شوند.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلان
شناسه : 8296
لینک کوتاه :