xtrim

اگر آجیل شب عید خریداری کرده‌اید، بخوانید

به گزارش جهان صنعت نیوز: مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت:طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود  و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

وی ادامه داد: به کارگاه های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می شوند و در این دما ویروسی باقی نمی ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

opal

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت  آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند.

 

اخبار برگزیده
شناسه : 94474
لینک کوتاه :