xtrim
نمایندگان مجلس تاکید کردند:

استفاده مخالفان انقلاب از روش ترامپ

جهان صنعت نیوز| احمد مازنی از موافقین تصویب FATF در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جهان صنعت در پاسخ به این سوال که آیا دروغگویی های تندروهای مجلس را برای رسیدن به اهداف خود می توان شبیه به رفتار ترامپ دانست گفت: همچنان که با شبیه سازی بعضی از دوستان موافق نیستم که موافق و مخالف FATF را با موافقین و مخالفین امام حسین و شهدا و رهبری قیاس می کنند اینجا نیز موافق نیستیم که مخالفین کنوانسیون CFT را با رفتار ترامپ شبیه سازی کنم ضمن اینکه با روش مخالفت دوستان در سطح عمومی مخالف هستم اما در صحن معدل نحوه مخالفت مخالفین منطقی بود چرا که نمایندگان بحث های کارشناسی را مطرح کردند هر چند برخی اظهارات احساساتی و دور از منطق بود ولی در مجموع برخوردها خوب بود.

وی ادامه داد: اما خارج از صحن بخصوص تهدیدهای پیامکی و استفاده ای که از فضای مجازی و از رسانه ملی کردند دور از انتظار بود. رسانه ملی برای ۸۰ میلیون ایرانی و مربوط به منافع ملی است لذا حق نیست این را در اخیتار اقلیتی قرار دهیم که به اندازه سهمشان حق دارند و نه بیشتر. مازنی تصریح کرد: من حتی شنیدم گزارشی در رسانه ملی علیه FATF پخش شده و باید تاکید کنم که این ها روش ها غلط است .

مازنی گفت: ما دو راه بیشتر نداشتیم یا بایستی از طریق مقام معظم رهبری سیاستی ابلاغ می شد یا حکم حکومتی داده می شد تا این لایحه از دستور خارج شود یا اینکه بررسی کار به ما محول می شد. خب رهبری این اختیار را به مجلس و دولت دادند و مجلس با اختیاراتی که از قانون اساسی داشته وارد بحث کارشناسی شد ضمن اینکه تعداد قابل توجهی نیز به این لایحه رای مخالف دادند خب حقشان بوده اما تعدادبیشتری به این لایحه رای موافق دادند .

opal

مازنی ادامه داد: ما باید روش تعاملمان را در ارتباط با موضوع های مختلف کشور به شکلی مدیرت کنیم که جامعه دچار دو قطبی نشود مردم ایران ویژگی های مشترک زیادی دارند منافع مشترک زیادی دارند اگر سر یک لایحه که یک کنوانسیون که کشورهای مختلف عضو هستند بخاطر عضویت یا عدم عضویت ما کشور را به دو قطب یزیدی وامام حسینی تعریف کنیم درست نیست.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: امام حسین به یزید اعلام کرد که هیهات من الذله و زیر بارجنگ رفت و جهاد کرد . اما یزید سر امام حسین را روی نیزه برد. می خواهم بگویم انتهای دوقطبی کردن مردم یعنی فروپاشی اجتماعی و ایجاد جنگ و و این درست نیست . از این جهت اگر بخواهیم این رفتارها را به ترامپ نسبت بدهیم می توان گفت که کسانیکه در جبهه مخالفین انقلاب قرار دارند از روش ترامپ استفاده می کنند چه اصلاح طلب چه اصولگرا.

مازنی گفت: همه ما باید براساس منافع ملی ، قالنون اساسی و منطق حرف بزنیم و فصل الخطاب همه ما قانون است شاید همین لایحه که تصویب شد شورای نگهبان آن را رد کند خب این نیز بخشی از قانون اساسی است . ممکن است بعد از مخالفت شورای نگهبان با تصویب این لایحه مجلس بر تصویب خود اصرا بورزد که این نیز حق مجلس براساس قانون اساسی است و حتی ممکن است در نهایت مجمع تشخیص رای مثبت و منفی دهد می خواهم بگویم نباید مسئله را تبدیل به حق و باطل کنیم وقتی که مسئله ای در حد کنوانسیون تبدیل به حق و باطل شود باعث می شود کشور را نتوانیم اداره کنیم و جامعه احساس می کند که مجموع مدیریتی کشور تبدیل به دو قطب حق و باطل شده .

مازنی ادامه داد: چه قبل از رای و چه حین بحث CFT و چه خارج از صحن همه نمایندگان باهم رفیق هستیم اما عده ای هستند خارج از این جمع که اطلاعات غلط بهشان منتقل می شود که انگار ما با هم دشمن هستیم و با زحمت زیر یک سقف با هم جمع شدیم و همین روزهاست که به جان هم بیفتیم . اماما جمعی هستیم که حتی اگر داعش وارد این صحن می شد به هیچ کدام ما رحم نمی کرد . و هم سر من بریده می شد و هم سر آقای ذالنور.پس ما منافع مشترک داریم و باید براساس آن باهم همکاری داشته باشیم.

مازنی در پایان خاطر نشان کرد: اگر رهبری در مورد FATF سکوت می کرد و یا تصمیم گیری در مورد آن را به عهده مجلس نمی گذاشتند و خودشان نظر می دادند ممکن بود بهانه ای دست مخالفین داده می شد . اما رهبری این اختیرا ر ابه مجلس دادند با این وجود مخالفین در مجلس به بیاناتی در یک سخنرانی توسط ایشان پرداختند این در حالی بود که راجع به ان سخنرانی رهبری نظرشان را به آقای لاریجانی اعلام فرموند که من نظرم کنوانسیون خاصی نبوده و بصورت عام اعلام کردم که نمایندگان ملاحظاتی داشته باشند خب مجلس هم ملاحظاتش را دارد .نظری رهبری هم بصورت شفاهی به اقای لاریجانی اعلام شد و هم بصورت کتبی در صحن قرائت شد.

مخالفین کاسه داغ تر از آش بودند

احمد انارکی محمدی از موافقین تصویب لایحه CFT، در گفتگو با جهان صنعت در خصوص ارزیابی جلسه بررسی این لایحه در خانه ملت گفت: جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی لایحه الحاق ایران به FATF از ساعت شش صبح شروع شد. در این جلسه دستگاه های مختلف وکارشناسان حضور داشتند ، موافقان و مخالفان صحبت کردند و درنهایت نمایندگان براساس تشخیص خود در صحن علنی مجلس رای دادند.

انارکی در خصوص دروغگویی برخی از دلواپسین و هزینه کردن از سخن رهبری برای مخالفت با FATF گفت: رهبری برای همه صحبت کردند اما متاسفانه هرکسی از ظن خود این سخنان را تفسیر می کند . آقای لاریجانی نیز به این موضوع اشاره کردند.

وی گفت: باید تاکید داشت که مرجع ارتباط با دفترآقا، رییس مجلس است که نامه اش هم در صحن خوانده شد و نظر مقام معظم رهبری دیده شد. لذا اگر روزی صحبت در مورد کنوانسیون ها داشتند نظرشان مستقیما این کنوانسیون نبود.

انارکی تاکید کرد: مدعیان و کسانیکه کاسه داغ تر از آش هستند برای به تصویب نرسیدن این لایحه تلاش و هجمه زیادی را وارد کردند. گروه های مختلفی نیز خارج از مجلس علیه این موضوع اقدام کردند و با شعارهایی اعلام کردند که با تصویب این لایحه به خون شهدا خیانت می شود. این افراد حتی سخن از لشکر یزید و امام حسین را مطرح کردند اما باید گفت که ما این بار مثل بسیاری از قراردادهای دیگر عضو شدیم و نمی توانیم قوانین بین المللی را زیر پا گذاریم. لذا امیدواریم انچه رضای خدابود اتفاق افتاده باشد.

اگر توافق هسته ای بد بود آیا امریکا از برجام خارج می شد؟

مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی و از موافقین تصویب لایحه CFT، در گفتگو با جهان صنعت در خصوص دروغگویی های برخی از تندروها برای عدم تصویب لایحه FATF گفت: ما به این جوسازی ها اعتنایی نمی کنیم اما من می خواهم از مخالفینی که FATF را مشابه برجام می خوانند بپرسم که اگر توافق هسته ای بد بسته می شد ایا امریکا از برجام خارج می شد؟ اسراییل و نتانیاهو تمام تلاششان را کردند که برجام را به نحوی باطل کند پس بنابریان پیام این تلاش ها این بوده که برجام به نفع ما بسته شد.

وی ادامه داد: عده ای در خصوص داستان fatf مطرح کردند که رهبری مخالفت این لایحه هستند. در حالیکه نامه ی رهبری و عین فرمایش رهبری که به اقای لاریجانی ابلاغ شده بود در مجلس خوانده شد و ایشان فرموند که اگر چیزی در دیدار با نمایندگان گفتم در مورد کنوانسیون ها بوده و نه در این مورد خاص لذا مجلس مسیر قانونی خود را ادامه بدهد .

وی ادامه داد: پس این تصمیم حق مجلس بوده و اگر رهبری مخالف بودند هیچ کدام از ما وارد نمی شدیمچررا که اعتقاد داریم دستور ایشان مطاع است و آنرا می پذیریم.

وی در خصوص شبیه سازی رفتار تندورها با ترامپ گفت: نمی توان بگویم که تندروها مشابه ترامپ هستند همه ما برای اداره کشور و نظام دغدغه های داریم. ۴۰ سال است که اقتصاد ما مشکل دارد و به فرهنگ ما اسیب می زند جوانان ما بیکارهستند و فساد دامنه اش در کشور وسیع شده است.

لاهوتی تاکید کرد: ما به عنوان تصمیم گیران کشور در قیامت باید جوابگو باشیم و از هر طریقی با حفظ ارزش های حاکم برانقلاب باید بتوانیم گشایشی پیدا کنیم. لذا امیدواریم با تصویب این لایحه مردم نیز به ارامش برسند.

سیاسیگفت‌وگو
شناسه : 2612
لینک کوتاه :