با این رژیم غذایی خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهید

رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر ابتلاء به سنگ کلیه دارد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، به نظر می‌رسد رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر ابتلاء به سنگ کلیه دارد.

تحقیقات نشان می‌دهد آنچه می‌خورید و می‌نوشید، به طور مستقیم با خطر ابتلاء به سنگ کلیه در ارتباط است.

افزایش مصرف مایعات، میوه‌ها و فیبر با خطر کاهش سنگ کلیه مرتبط است و بیانگر این است که اصلاح تغذیه و مصرف خوراکی‌های سالم می‌تواند به پیشگیری از تولید سنگ در کلیه کمک کند. بنابراین رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر ابتلا به سنگ کلیه دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

خواندنی
شناسه : 345955
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا