استاندار اردبیل عنوان کرد؛

مهار تورم نیازمند تقویت تولید است

استاندار اردبیل گفت: مهار تورم نیازمند تقویت بخش تولید و کاهش هزینه‌های آن است.

به گزارش جهان صنعت نیوز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بیان کرد: با توجه به تأثیرات منفی تورم در ایجاد اختلال در امنیت روانی جامعه، سیاست‌گذاری در سطح ملی و برنامه‌ریزی بلندمدت در استان برای کنترل تورم ضروری است.

وی افزود: هزینه‌های جاری در دولت بیش‌ترین سهم از هزینه‌ها را دارد که باید این هزینه‌ها را با واگذاری برخی امور به بخش خصوصی پایین آورده و زمینه حمایت از این بخش را نیز فراهم کنیم.

تورم تنها با کنترل نقدینگی مهار نمی‌شود

استاندار اردبیل با اشاره به گران بودن تولید و هدر شدن منابع و سرمایه‌های ثابت در سطح کشور و استان، تصریح کرد: تورم تنها با کنترل نقدینگی مهار نمی‌شود و برای کاهش تورم باید شیوه‌های استفاده از ظرفیت‌ها و منابع برای تولید، علمی و بر اساس فناوری‌های روز باشد.

عاملی گفت: توجه به حل مشکلات زیربنایی در بخش تولید و تأمین زیرساخت‌های لازم برای تولید محصولات کشاورزی و صنعتی بر اساس علم و فناوری در اولویت بوده و در این راستا باید با تعیین افق چشم‌انداز ارتقای تولید، تسهیل‌گری لازم انجام شود.

هدف‌گذاری برای افزایش یک‌میلیون تنی محصولات کشاورزی استان اردبیل

وی با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی استان در بخش کشاورزی و صنعتی اظهار کرد: افزایش یک‌میلیون تنی محصولات کشاورزی و ۱۵هزار نفری اشتغال در بخش صنعت از جمله هدف‌گذاری‌های استان است.

استاندار اردبیل ادامه داد: تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی از جمله راه‌آهن، بزرگراه، فرودگاه و اتصال خط آهن اردبیل به پارس‌آباد از دیگر هدف‌گذاری‌های استان در زمینه توسعه ارتباطی بوده که لازمه تحقق آن استمرار همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.

عاملی بیان کرد: تلاش بر این است تا با انجام اقدامات زیرساختی در بخش‌های مختلف و رونق تولید در استان اردبیل، تا چند سال آینده میزان درآمد سرانه استان به میانگین کشوری برسد./تحلیل بازار

 

صنعت و معدن
شناسه : 347537
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. پاسخ به استاندار:
    ۱) با افزایش بازده و بهره وری، بهبود و کنترل کیفیت،افزایش ظرفیت:بازده سرمایه، منابع (نیروی انسانی،منابع اولیه، خام و نیمه ساخته…)-حداکثر استفاده از سرمایه ماشین آلات،نیروی انسانی…داشتن مهارت و تخصص نیروی انسانی،استفاده از فناوری های خودکار که سرمایه بر می باشند، با وجود آن افزایش حجم تولید،افزایش بازدهی،افزایش کیفیت محصولات را همراه خواهد داشت.افزایش ظرفیت، مستلزم وجود مواد اولیه ، سرمایه مالی،تکنولوژی پیشرفته و افزایش فروش است.
    ۲)افزایش فروش: نیازمند کیفیت محصول، مواد اولیه با کیفیت،کنترل کیفیت،وجود تقاضا و بازار به محصولات تولیدی… است
    ۳)مدیریت کارآمد:شناسایی مؤلفه ها و عوامل تأثیر گذار داخلی و خارجی بنگاه تولیدی، طراحی استراتژی تولید،…
    ۴)نوآوری: نیازمند تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری در این زمینه…
    ۵)کاهش هزینه های تولید:هزینه دستمزد، تعرفه های آب،برق،گاز،حمل و نقل…کشورهای طرف تجاری بیش از ایران است،لیکن چرا قیمت محصولات صنعتی و تولیدی در ایران بالا ست،باید به ساختار فرهنگی ایران رجوع شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا