قبل از تزریق آمپول نوروبیون این مطلب را بخوانید

آمپول نوروبیون را برای بیماری‌های سیستمیک عصبی به دلیل کمبود شدید ویتامین B۱ ، B۶ و B۱۲ استفاده می‌کنند.

به گزارش جهان صنعت نیوز، آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین ، پیریدوکسین ، تیامین HCL ، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B۱ ، B۶ ، B۱۲) در دوز بالا است.

خواص آمپول نوروبیون چیست؟

آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین ، پیریدوکسین ، تیامین HCL ، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B۱ ، B۶ ، B۱۲) در دوز بالا است. در همین حال ، ویتامین های B۱ ، B۶ و B۱۲ برای متابولیسم در سیستم عصبی محیطی و مرکزی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. با این حال تأثیر در بازسازی اعصاب در تحقیقات مختلف با استفاده از ویتامین ها به صورت جداگانه و به صورت ترکیبی نشان داده شده است.

موارد استفاده از تزریق نوروبیون 

علاوه بر این، آمپول نوروبیون را برای بیماری های سیستمیک عصبی به دلیل کمبود شدید ویتامین B۱ ، B۶ و B۱۲ استفاده می کنند. این راهکار فقط در مواردی است که درمان خوراکی ناکافی باشد. با این حال ، یک پزشک متخصص یا داروساز می تواند استفاده دقیق از آمپول ویتامین را کاملاً پیشنهاد دهد.

موارد منع مصرف نوروبیون 

نوروبیون نباید در بیماران حساس به هیچ یک از مواد فعال یا مواد کمکی این محصول استفاده شود. پس در این حال همیشه با پزشک یا داروساز خود که در مورد وضعیت بیماران اطلاعات بهتری دارد مشورت کنید.

عوارض جانبی تزریق آمپول نوروبیون

مانند سایر داروها و محصولات ، اثرات جانبی تزریق نوروبیون نیز نشان داده شده است. در همین حین، واکنش و حساسیت بیش از حد به ویتامین B۱ یا B۱۲ ، مانند تعریق ، تاکی کاردوا (ضربان قلب سریع) و واکنش های پوستی همراه با خارش و کهیر ممکن است رخ دهد.

در موارد منفرد و فردی ، حالت شوک نیز پس از درمان با تزریق ویتامین B۱ یا B۱۲ مشاهده شده است. مشکلات دستگاه گوارش ، مانند حالت تهوع ، اسهال استفراغ یا درد شکم نیز ممکن است رخ دهد.
موارد آکنه فردی پس از تزریق دوز بالای ویتامین B۱۲ گزارش شده است.
واکنش در محل تزریق ممکن است رخ دهد.
در صورت بروز چنین علائم یا سایر اثرات ناخواسته ای که فکر می کنید به این دارو تعلق دارد، بلافاصله با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید.

میزان مصرف آمپول‌نوروبیون

مقدار آمپول نوروبیون با تزریق عضلانی تجویز می شود. از همه مهمتر، مدت زمان درمان با نوروبیون توسط پزشک یا داروساز که از شرایط بیمار اطلاعات بهتر و بیشتری دارند. تعیین می شود.

بهداشت نیوز 

خواندنی
شناسه : 369013
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

  1. اگر بده مثل سیگار چرا تولید می کنن کی با این گرونی می تونه تمام ویتامین های بدنش رو تامین کنه ؟ اگر نوروبیون خوب نیست بگن بجای دو هفته ماهی یکبار بزنن ولی خارش وجود داره نمیدونم چرا این رو راست گفتن … آمپول های ایرانی هم شنیدم دارن جمع میشن چون شک وارد کردن چرا آخه محصول ایرانی ؟؟؟
    البته قرصش هم هست ولی آمپول تاثیرش بهتره و به آب خوردن هم احتیاجی نیست فقط چون بر پایه روغنه زمان تزریق درد داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا