اخبار جدید از ادغام و انحلال دانشگاه پیام نور⁧ 

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه از حذف تبصره مربوط به ادغام و انحلال دانشگاه پیام نور از لایحه برنامه هفتم خبر داد و گفت که بر این اساس فعالیت دانشگاه پیام نور⁧ به روال فعلی ادامه پیدا می کند.

به گزارش جهان صنعت نیوز، رمضانعلی سنگدوینی در توضیح مصوبات اخیر کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون تلفیق، تبصره ۳ ماده ۹۵ مربوط به دانشگاه پیام نور⁧ را حذف کرد. این ماده باعث نگرانی کارکنان و اساتید این دانشگاه شده بود.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در توضیح مصوبه دیگر این کمیسیون بیان کرد: با تصویب کمیسیون، حقوق نیروهای ⁧خدمتگزار مدارس⁩ افزایش پیدا کرده بدین صورت که فوق العاده ویژه نیروهای خدمتگزار به ۳۵ تا ۵۰ درصد ارتقا می‌یابد.

سنگدوینی همچنین گفت: کمیسیون در مصوبه ای دولت را مکلف کرد که برای افزایش بازدارندگی، پیش کنشگری و دفاعی کشور در تراز قدرت منطقه ای و تامین منافع و امنیت ملی، حداقل ۵ درصد از کل بودجه منابع عمومی کشور را به عنوان سهم تقویت بنیه ای دفاعی مطابق مصوبه فرماندهی معظم کل قوا در بودجه سالانه کشور قرار دهد.

دولت برای تعیین تکلیف امکانات مازاد دانشگاه پیام نور⁧  اقدام کند

وی توضیح داد: در این ماده وزارت علوم مکلف شده بود تا پایان سال اول اجرایی قانون برنامه، با تجهیز امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لازم و با استفاده از مولدسازی امکانات دانشگاه، این دانشگاه را قطب بین المللی برای ارائه آموزش های خودخوان، ترکیبی، باز و از راه دور کند. همچنین تا پایان سال دوم برنامه نسبت به ساماندهی واحدها، کارکنان و اعضای هیات علمی اقدام شود. دولت نیز باید برای تعیین تکلیف امکانات مازاد دانشگاه پیام نور⁧  اقدام می‌کرد.

وی از مصوبه دیگر این کمیسیون برای واگذاری زمین رایگان به کارکنان ⁧فراجا⁩ خبر داد و افزود: دولت مکلف شد در جهت ارتقاء تقویت و توسعه توان و آمادگی پلیس‌های تخصصی مرزبانی یگان‌های ویژه امداد و تکاوری فراجا از حیث تجهیزات ساختمان و ابنیه و فناوری‌های نوین و هوشمند به میزان ۹۰ درصد جداول سازمانی توجه ویژه به معیشت و منزلت کارکنان ⁧فراجا⁩ برای ارتقای شأن آنان از طریق واگذاری زمین رایگان و تامین زیر ساخت های مورد نیاز و پشتیبانی لازم برای احداث ⁧۱۰۰ هزار⁩ واحد سازمانی با اولویت مناطق مرزی عملیاتی و جبران خدمات کارکنان اقدام کند.

ایسنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 371470
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. تا اونجایی که میدونم رتبه های عالی و خوب و حتی متوسط کنکور وارد پیام نور نمیشن … ده سال پیام نور و ازاد بودم چیزی به نام یادگیری منظم و مستمر و علمی ندیدم … کتاب را طوطی وار خوندن و امتحان تستی دادن هنر نیست میانترم هم اکثرا با چاپلوسی و اصرار از استاد میگیرند …. اگه کسی مستعد باشه و رتبه خوب وارد دانشگاههای دولتی خوب میشه و دانشکاه پیام نور و ازاد و علمی کاربردی مختص کسانیست که توان رقابت علمی کنکور ندارند و بسارند افراد غیرمستعد و بعضا غیر علاقمند … متاسفم که دانش و علم اینگونه به خاطر تفکر علط و منفعت عده ای بی ارزش شد

  2. پیام نور با برگزار کردن دوره های آموزش عالی آزاد پول خوبی به جیب میزنه و اگه اسم این دزدی نیست چیه ؟ استاد کلاس برگزار میکنه و هفتاد هشتاد درصد پول واسه دانشکاهه و بیست درصد واسه استاد و هیچ امکاناتی هم نمیده ..‌ و اصلا به چه حقی بعضی دوره ها رو برگزار میکنه و مدرک میده مثلا دوره تربیت مدرس و مربی که مربوط به دانشگاه فرهنگیانه … وای کاش دوره ها کیفیت داشت فقط سر هم بندی و فرمالیته هست و خود مسئولین آموزش آزاد هم تاکید دارند زیاد جدی نگیرید …معلومه با این همه پول مفت و بی زحمت زیر چتر جایی که مثلا اسمش دانشگاهه نباید هم خواهان تعطیلی دانشکاهشون باشن …واقعا ای کاش وزارت علوم و دانشگاه فرهنگیان به اینموارد رسیدگی میکردن… تا کی عده ای باید زحمت بکشند و عده ای مفت خوری کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا