حقوق معلمان حق التدریس افزایش خواهد داشت

وزیر آموزش و پرورش گفت: با همکاری با سازمان برنامه و بودجه و اداری و استخدامی یک سازوکار طراحی کرده ایم که حقوق حق التدریس ها افزایش یابد به گونه ای که برای معلمان عزیز ما جذاب باشد و مهمتر آنکه حقوقشان ماهانه پرداخت خواهد شد.

به گزارش سرویس اجتماعی و فرهنگی جهان صنعت نیوز؛ رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در نشست مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری گفت. در این چند سال دو سه اتفاق افتاده که جبران آن زمان می خواهد یکی اینکه بسیاری از مدارس شبانه‌روزی ما در سال های گذشته تعطیل شده است. در منطقه محروم بشاگرد طرحی را با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) را برای تغذیه دانش آموزان در نظر گرفته ایم. همچنین احیای مدارس شبانه‌روزی را در این دولت پیگیری می‌کنیم. من خودم تجربه تحصیل دانش‌آموزی در مدرسه شبانه‌روزی را دارم. تخصیص سرانه مدارس شبانه‌روزی هم نسبت به سایر مدارس از جمله استعدادهای درخشان در اولویت خواهد بود.

۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان بدون مسکن ساخته می شود

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد. با همکاری وزارت راه و شهرسازی سازوکار جدیدی برای تأمین مسکن فرهنگیان پیدا کرده ایم. تأمین مسکن فرهنگیان به ویژه برای معلمان جوان ما بسیار مهم است. از آنجایی که ریشه تأمین مسکن در تأمین زمین است. خوشبختانه با امکانی که در قانون جدید مسکن فراهم شده. بخشی از اراضی در اختیار وزارت آموزش و پرورش تغییر کاربری داده می شوند. که برای ساخت مسکن فرهنگیان از آن ها استفاده می کنیم. برنامه ما این است که حداقل ۱۰۰ هزار مسکن برای فرهنگیانی که قبلا از این امکانات استفاده نکرده‌اند، ساخته شود.

وی تأکید کرد: این فرآیند از لحاظ قانونی شروع شده در هفته معلم رسما اراضی به سازندگان واگذار می شود. از آن زمان ساخت مسکن شروع می شود.

حقوق معلمان حق التدریسی افزایش می یابد

صحرایی در خصوص معلمان حق التدریسی گفت: با همکاری با سازمان برنامه و بودجه و اداری و استخدامی یک سازوکار طراحی کرده ایم. که هم حق التدریس ها افزایش یابد به گونه ای که برای معلمان عزیز ما جذاب باشد. و هم اینکه ماهانه پرداخت شود؛ اینکه الان شرمنده معلمان هستیم. که از آغاز سال تحصیلی حق التدریس ها پرداخت نشده. به این علت است که باید پیشتر این موضوع را در بودجه خود می گنجاندیم. سازمان اداری و استخدامی نیز با این مسأله موافق بوده و آن را برای رئیس جمهور گردش کار کرده است. و هم سازمان برنامه و بودجه.

سرانه دانش آموزان کدام مدارس در اولویت است؟

وی درباره تأمین سرانه های دانش آموزی گفت: عقب ماندگی از این نظر به جهت تأمین منابع داریم؛ نقطه تأکید ما مدارس شبانه روزی است که باید به این مدارس توجه ویژه شود؛ پرداختی را در این چند روز آغاز کرده ایم و تا پایان امسال مدارس شبانه روزی مشکل تأمین سرانه دانش آموزی نخواهند داشت. ولی موضوع فراتر از این حرفهاست و دستور رئیس جمهور، تمرکز بر مدارس دولتی است که به همین جهت سرانه ها را به مدارس شبانه روزی در وهله اول، مدارس عشایری و روستایی در وهله دوم و مدارس عادی دولتی مناطق محروم در وهله سوم گسیل خواهیم داد.

جزئیات اقدامات وزارت آموزش و پرورش برای صندوق ذخیره فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان باید هزینه های خود را به شدت کاهش دهد تا سودآوری بیشتری برای فرهنگیان به دنبال داشته باشد گفت: تجمیع تمام شرکت ها با هدف کاهش هزینه ها در دستور کار صندوق قرار گرفته است؛ به کار گیری مدیران بومی در دستور کار صندوق است و تمام مدیران پروازی یا باید ساکن همان منطقه شوند یا تغییر کنند. این کار شروع شده است.

به کارگیری خود فرهنگیان در هیأت های مدیره صندوق ذخیره آغاز شده است. همچنین این صندوق در بخش هایی که سودآوری بیشتری داشته باشد فعالیت خواهند کرد. متأسفانه پتروفرهنگ از شرکت های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان در گذر زمان زیان‌ده شده است علت آن این است که قیمت جهانی متانول بسیار کاهش یافته و شرکت‌هایی که صرفا متانول تولید کنند، زیان‌ده خواهند شد امروز پتروفرهنگ به این دلیل متانول تولید می‌کند که آسیبی به تأمین خوراک سایر پتروشیمی‌ها وارد نشود وگرنه برای فرهنگیان زیان‌آور است دستور کار این است که شرکت های پایین‌دستی را فعال کنند و این روند آغاز شده است.

معلمان به عضویت هیأت مدیره شرکت های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان درمی‌آیند

وی بیان کرد: در قانون برنامه هفتم هم چند تکلیف برای صندوق ذخیره فرهنگیان از جمله تعیین ماهیت آن که بورسی شدن آن است تأکید شده است؛ بحث ارزش مالکانه صندوق هم اجرا شد و ۱۰ درصد از سهام کل صندوق ذخیره فرهنگیان به بازنشستگان اختصاص یافت؛ آموزش و پرورش هم به صندوق کمک می کند. اگر صندوق ارتقا یابد، بیمه خود را به صندوق ذخیره فرهنگیان منتقل می کنیم تا درآمدزایی کافی داشته باشد هیأت مدیره جدید صندوق به گونه‌ای انتخاب شده اند که دغدغه آنها حفظ و ارتقای معیشت فرهنگیان است.

دولت سیزدهم؛ بی‌نظیرترین دولت در توجه به مدارس دانش‌آموزان استثنایی

صحرایی تصریح کرد: در دولت سیزدهم بیشترین و بی نظیرترین استخدام را در آموزش و پرورش استثنایی نسبت به دوره‌های گذشته انجام دادیم سال گذشته ۲۷۰۰ نیرو برای آموزش و پرورش استثنایی انجام شد هزار نفر هم گفتاردرمانگر استخدام شده اند؛ به دنبال آن هستیم دانش آموزان استثنایی کشور از تحصیل بازنمانند.

منبع: ایرنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 410874
لینک کوتاه :

۳ دیدگاه

  1. آقای وزیر فقط حرف مفت میزنه اونم چون براش خرجی نداره شما شش ماه هست نتونستی یک ماه حق التدریس پرداخت کنی کسی که بخواد کار رو انجام میده معلمان خودشون می‌فهمن شعار نده وشعر هم نگو آقای وزیر

  2. سلام آقای وزیر آموزش وپرورش شش ماهه بازنشتگان را به بیگاری گرفتی ارزش پول مهر تا اسفند را سرانگشتی حساب کن مرد ناحسابی تورم ارزش دلار چقدر ارزش پول را پایین آورده همش دروغ که ماه به ماه حق التدریس را پرداخت می کنیم چرا دروغ می گید آخر تا کی این حرفهای بی معنی را تحویل مردم می دید واقعا بازنشته بدبخت برای کمک خرج خودش کلاس گرفته چون حقوق ومزایای شما خرج ده روز هم نمی شود واقعا کبک شده اید وسرتان را زیر برف کردید وهمش دروغ

  3. مادبیران هنرستان‌های فنی وحرفه ای غیرانتفاعی نهایت تلاشمون رامی کنیم وبهترین تدریس راارائه می کنیم ولی متاسفانه چون سهمیه استخدام نداشتیم وودرسیستم آموزش وپرورش کسی رانداشتیم نتوانستیم استخدام شویم الان هم سنمان به بالای ۴۰سال رسیده شرایط استخدام رانداریم.اگرنظام ودولت آستین بالا بزنند مدیریت مدارس غیرانتفاعی راازبخش خصوصی بگیرندواین مدارس تحت مدیریت دولت باشدوماراهم به عنوان دبیربه کاروخدمت بگیرندتاهم دانش آموزان وآموزش تحت مدیریت نظام باشدوهم حق مابیشترازاین ضایع نشود.

    مابیمه نداریم ده سال دیگرکه جایی به ماکارنمیدهندچون بازنشستگی نداریم بایدچه کارکنیم؟

    آیا سزاواراست فوق لیسانس مملکت چنین وضعیتی داشته باشد ولی کارگرکارخانه های فولادمبارکه ماهیانه چهل میلیون تومان حقوق بگیرندبیمه وبازنشستگی دارندحق سنوات وعیدی و…..هم میگیرندولی ماماهیانه ۵میلیون تومان حقوق بگیریم بیمه هم نداریم اگرچندروزی درماه برای مابیمه ردکنندپول آن راازحقوق ناچیز ماکسرمی کنند.اکنون که نزدیک عیداست به ماعیدی نمی دهندبه خداقسم پارسال شب عیدمن حقوق نگرفتم چون نظارت وقانونی براین مدارس نیست.

    پیشنهاد میکنم بخش خصوصی راازآموزش حذف کنندومدارس غیرانتفاعی راخوددولت به دست بگیرد.

    موسسان این مدارس فقط یک خانه قدیمی فرسوده اجاره می کنندوچندنفرتحصیل کرده بیکار بیکارراجذب می کنندودرآمدهای چندمیلیاردی کسب می کنند.هیچ قشری مظلوم تروتوسری خو تراز خورترازدبیران غیرانتفاعی وجودندارد.چون هم تحت فرمان موسسان مدارس هستندوهم تحت فرمان اولیاودانش آموزان عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا