وضعیت تولید گوشت قرمز و مرغ در بازار تهران

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران درباره وضعیت گوشت مرغ و گوشت قرمز در استان تهران توضیحاتی داد.

به گزارش سرویس کشاورزی جهان صنعت نیوز، جبرئیل برادری از ۱.۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی ماهانه در این استان خبر داد و گفت: حجم جوجه‌ریزی در دوره‌های مختلف باعث ثبات قیمت مرغ در استان تهران شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به جوجه‌ریزی بالای ۱۴۵ میلیون قطعه در ماه و افزایش ضریب خوداتکایی در کشور، جوجه‌ریزی در استان تهران نیز به بالای ۱.۵ میلیون قطعه در ماه رسیده که رقم قابل توجهی است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران افزود: طی یک سال اخیر تامین نهاده‌های دام و طیور باعث تولید مرغ مازاد بر نیاز در کشور شده تا جایی که بازار مرغ با تعادل و ثبات همراه است.

وی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ در عمده‌فروشی‌ها ۷۳ هزار تومان و در خرده‌فروشی‌ها برای مصرف‌کنندگان بین ۷۸ تا ۸۲ هزار تومان است.

برادری گفت: عمده مازاد مرغ از طریق وزارت جهاد کشاورزی طبق دستورالعملی برای ذخیره سازی و صادرات ابلاغ شده و از طریق معاونت توسعه بازرگانی و شرکت پشتیبانی امور دام در حال اجراست. همچنین ذخایر گوشت مرغ به طور مناسب در استان وجود دارد که در صورت لزوم توزیع خواهد شد.

تولید گوشت گوساله در تهران

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران درباره گوشت قرمز گوساله در استان تهران گفت: ماهانه ۴ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران تولید می‌شود که ۷۰ درصد از این میزان گوساله و مابقی گوشت گوسفندی است.

وی اظهار کرد: علاوه بر تولید مناسب دام سنگین در کشور و استان تهران، واردات نیز به ثبات قیمت گوشت قرمز گوساله کمک کرده و بازار به تعادل رسیده است.

برادری تصریح کرد: در بحث گوشت قرمز گوسفندی، با توجه به وضعیت ذخایر داخلی هنوز به واردات گوشت گوسفندی نیاز است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران بیان کرد: همچنان هر کیلوگرم گوشت منجمد گوساله به قیمت ۳۱۵ هزار تومان در تمامی مراکز عرضه میادین میوه و تره‌بار تهران تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال عرضه است. دسترسی آسان به تهیه گوشت گرم وجود دارد.

ایسنا

کشاورزی

شناسه : 426227
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *