ارتقای امنیت غذایی با توسعه کشت‌های گلخانه‌ای

رئیس انجمن گلخانه‌سازان گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای منجر به افزایش بهره‌وری و ارتقای ضریب امنیت غذایی می‌شود.

به گزارش سرویس کشاورزی جهان صنعت نیوز، عبدالرحمن حسینی فرد در نشست خبری امروز گفت. وزارت نیرو به‌تازگی سهمیه آب گلخانه‌داران را کم می‌کند. که باعث محدود شدن توسعه گلخانه‌ها خواهد شد.

رئیس انجمن گلخانه سازان افزود: کشت گلخانه‌ای بهره وری را بالا برده و به امنیت غذایی کمک می‌کند و عاملی برای کاهش مصرف آب است.

توسعه کشت های گلخانه ای در دستور کار قرار گرفت

در ادامه مهدی لطفی مجری طرح گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: باتوجه‌ به تغییرات اقلیم، ضرورت ارتقای امنیت غذایی و افزایش صادرات توسعه کشت گلخانه‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

لطفی افزود: در زمینه تولید دانش و فناوری به‌تازگی به خودکفایی رسیدیم و حتی به کشورهای دیگر صادر می کنیم.

او گفت: در برنامه سند مقاومتی تأکید شده که ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار گلخانه در کشور احداث شود که اکنون ۲۷ هزار هکتار احداث شده است، همچنین در برنامه هفتم هم قرار است تولیدات گلخانه‌ای به ۱۰ میلیون تن برسد که تسهیلات ارزان‌قیمت برای گلخانه‌داران داده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کشاورزی

شناسه : 453540
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *