xtrim

درصد افزایش قیمت کالاهای اساسی شامل برنج، سیب‌زمینی، گوشت قرمز، و کره پاستوریزه دربهمن ۱۴۰۳

بر اساس اعلام مرکز آمار در بهمن ماه 1403 "برنج ایرانی" 13.5 درصد، "کره پاستوریزه" 8.6 درصد، و "سیب زمینی" 55.9 درصد افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل تجربه کرده‌اند.

تحریریه جهان صنعت نیوز: مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری در بهمن ماه ۱۴۰۳ را منتشر کرده است. بر این اساس، بیشترین تغییر قیمت مربوط به سیب‌زمینی است که رشد ۵۵.۹ درصدی را تجربه کرده است. برنج ایرانی نیز در این بازه زمانی با رشد ۱۳.۵ درصدی مواجه بوده است.   

نان و غلات

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۱۳.۵ درصد، “ماکارونی” با ۵.۷ درصد و “برنج خارجی” با ۵.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “ماهی قزل آلا” با ۳.۹ درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کره پاستوریزه” با ۸.۶ درصد، ” روغن نباتی جامد” با ۸.۴ درصد و “روغن مایع” با ۶.۶ درصد می‌­باشد.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “خربزه” با ۲۴.۱ درصد،  “هندوانه” با ۱۹.۳ درصد و “انار” با ۱۳.۵ درصد می‌­باشد.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”سیب زمینی” با ۵۵.۹ درصد، “لوبیا چیتی” با ۲۸.۱ درصد، “بادمجان” با ۲۶.۲ درصد، “نخود” با ۱۶.۸ درصد و “لپه” با ۱۶.۳ درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “چای خارجی بسته­ای” با ۹.۴ درصد، “نوشابه گازدار” با ۹.۲ درصد و “رب گوجه فرنگی” با ۴.۶ درصد می­‌باشد.

اخبار برگزیدهصنعت و معدن
شناسه : 495687
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *