احداث بزرگ‌ترین مرکز تولید تراشه در کره‌زمین

به گزارش جهان صنعت نیوز:   جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا به‌همراه «مایک دی‌واین»، فرماندار اوهایو، در مراسم کلنگ‌زنی کارخانه‌های جدید «اینتل» حضور داشتند و در کنار «پت گلسینگر»، مدیرعامل شرکت، سخنرانی کردند. آن‌طور که «تامز ‌هاردور» می‌نویسد، احداث دو کارخانه جدید «اینتل» ۲۰ میلیارد دلار برای این شرکت هزینه‌بر می‌شود. این دو کارخانه به‌طور همزمان احداث خواهند شد و انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۵ وارد مرحله عملیاتی شوند. پردیس جدید «اینتل» ناحیه‌ای به مساحت حدودا چهار کیلومتر مربع را دربر می‌گیرد و افزون‌بر هشت کارخانه تولیدی، شامل مراکزی برای حمایت از شرکای تجاری اینتل خواهد بود. «اینتل» هنوز نگفته دو کارخانه جدید اوهایو پردازنده‌ها را با کدام لیتوگرافی تولید می‌کنند.

با در نظر گرفتن اینکه کارخانه‌ها در سال ۲۰۲۵ تولید تراشه را شروع می‌کنند، پیش‌بینی می‌کنیم تمرکز اصلی آنها روی لیتوگرافی‌های جدید ۲۰A و ۱۸A باشد. «اینتل» هنوز این دو لیتوگرافی را که به‌جای نانومتر در مقیاس آنگستروم از آنها یاد می‌شود معرفی نکرده است. در همین حین انتظار می‌رود کارخانه‌های مورد بحث «اینتل» به‌صورت گسترده از فناوری EUV استفاده کنند. به گفته «اینتل»، دو کارخانه جدید برای ۰۰۰/۳ نفر در حوزه تولید و مهندسی شغل ایجاد می‌کنند و افزون‌بر تراشه‌های اختصاصی «اینتل»، برای شرکت‌هایی که با تیم آبی قرارداد امضا کرده‌اند نیز تراشه می‌سازند. پیش‌بینی می‌شود در فرآیند احداث کارخانه‌های جدید اوهایو ۷۰۰۰ نفر به کار گرفته شوند. پردیس جدید «اینتل» که «سیلیکون‌هارت‌لند» نام دارد، ظرفیت تولیدی این شرکت را به شکل قابل‌توجهی گسترش می‌دهد و اهمیت زیادی در استراتژی ۲٫۰ IDM دارد.

کارخانه‌های «اوهایو» به همراه سایر کارخانه‌های «اینتل» در ایالت‌های مختلف آمریکا، نقش مهمی در برنامه بلندمدت ایالات متحده برای تصاحب جایگاه آسیا در صنعت نیمه‌هادی ایفا می‌کنند. آمریکا اخیرا بودجه‌ای ۵۰ میلیارد دلاری برای شرکت‌های فعال در صنعت نیمه‌هادی تصویب کرده است و پیش‌بینی می‌شود بخش اعظم این بودجه به «اینتل» برسد. «اینتل» می‌گوید سیلیکون‌هارت‌لند «بزرگ‌ترین منطقه تولید تراشه در کره زمین» محسوب می‌شود. تیم آبی پیش‌تر چند بار احداث این پردیس را به تعویق انداخته بود چون برنامه‌ریزی‌های این شرکت تا حد زیادی به تصویب لایحه CHIPS ارتباط داشت. جو بایدن ماه گذشته میلادی رسما لایحه را امضا کرد. «اینتل» برای احداث پردیس جدیدش افزون‌بر حمایت کنگره و ایالت اوهایو، شرکت‌هایی نظیر Air Products و Applied Materials و LAM Research را در کنار خود می‌بیند.

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانخواندنیدانش و فناوری
شناسه : 288688
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا