یارانه دولتی برای سرکشیدن سم شیرین!

سوال اینجاست بر اساس کدام منطق و معیار در کشور ما ۳۲۰۰۰ میلیارد تومان به شکری  یارانه داده می‌شود که ۸۰ درصد آن به مصرف صنف و صنعت بویژه نوشابه سازی می رسد؟!

به گزارش جهان صنعت نیوز، بیماریهای قلبی، عروقی، کلیوی، سرطان و آلزایمر تنها بخشی از بیماری‌های است که در یک لیوان نوشابه خنک، شیرین و گازدار شناور است. بزرگترین مشکل نوشابه ها که آن را در برخی زمینه ها از نوشیدنیهای الکلی خطرناکتر می کند، این است که حاوی مقدار زیادی شکر است.

برخی نهادهای بهداشتی جهانی پیشنهاد می‌کنند برای کاهش مصرف این نوشیدنی مضر، علاوه بر مالیات کلی و سنگین برای برندهای نوشابه سازی، مالیات هر بطری نوشابه متناسب با شکر موجود در آن باشد.

حال سوال اینجاست بر اساس کدام منطق و معیار در کشور ما ۳۲۰۰۰ میلیارد تومان به شکری  یارانه داده می‌شود که ۸۰ درصد آن به مصرف صنف و صنعت بویژه نوشابه سازی می رسد؟!

اخبار برگزیدهاقتصاد کلانصنعت و معدن
شناسه : 377596
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. جهان صنعت عزیز ظاهرا خودنویسنده دیابتی هست که خوردن شکر وشیرینی براش تبدیل به یه عقده شده برادر عزیز کمم گرون نیست دسته شیرینیجات ،میدونید که خوردن چیزهای شیرین گاهی دل ادم رو حال میاره خیلی وقتا بدن ما بهش نیاز داره ،،مگه میشه شیرینیجات (ابنبات شکلات،کیک،شیرینی،کلوچه و..و..)که دسته بزرگی از خوراکی خوشمزه است به صرف ضرراش کلا حذف کرد وقتی میری با بچه ت فروشگاه اولین چیزی که بچه میخواد بیشر یه نوع از همین شیرین خوشمزه هاست میتونی بهش بگی نباید بخوری…‌حرفا میزنی ا…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا