ژاپن برای بازسازی بافت فرسوده در ایران اعلام آمادگی کرد

دبیر اول سفارت ژاپن در دیدار با مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از اعلام آمادگی ژاپن برای برنامه‌ریزی و تامین منابع مالی نوسازی بافت‌های فرسوده خبر داد. مدیرعامل شرکت بازآفرینی هم گفت: به دلیل این‌که ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی از اقشار کم‌درآمد هستند می‌توان در جابه‌جایی محل زندگی آنها از حمایت‌های بین‌المللی بهره گرفت.

به گزارش جهان صنعت نیوز، هیروکی نیشی ـ دبیر اول و رئیس بخش همکاری‌های اقتصادی سفارت ژاپن در ایران با محمد آئینی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران – دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار همکاری سه جانبه ژاپن با شرکت بازآفرینی شهری ایران و برنامه اسکان بشر ملل متحد در زمینه‌های مختلف از جمله نوسازی بافت‌های فرسوده و توانمندسازی ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آئینی در این دیدار توضیحاتی در خصوص وضعیت بافت‌های ناکارآمد شهری ارایه کرد. وی گفت: برای توسعه شهری در مناطقی که دارای بافت‌های ناکارآمد هستند. سه گونه راهبرد در نظر گرفته شده است. در بافت فرسوده میانی سیاست شرکت، نوسازی مساکن فرسوده، در بافت‌های تاریخی بهسازی و مرمت ابنیه و در سکونتگاه‌های غیررسمی ساماندهی است.

نیاز به جابه جایی سکونتگاه های غیررسمی

وی با اشاره به این که در بافت‌های فرسوده باید زمینه نوسازی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی فرسوده را فراهم کنیم. افزود: حدود ۱۵ درصد از سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل قرار گرفتن در شرایط نامساعد نیاز به جابه‌جایی دارند. زیرا ادامه زیست انسانی در آن‌ها مخاطره‌آمیز است و تجارب جهانی می‌تواند در این زمینه ما را یاری کند.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری ایران با اشاره به این که راهبرد دولت سیزدهم در این حوزه شتاب‌بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده است. گفت: برای این منظور بسته‌های تشویقی مختلفی از جمله بسته‌های تشویقی مالی را تدوین کرده‌ایم. اما در مجموع با دو چالش عمده رو به‌رو هستیم. که ناشی از تحریم‌های ظالمانه است. چالش اول کاهش توان وام دهی بانک‌هاست. و چالش دوم این که جابه‌جایی ساکنان سکونتگاه‌ها به دلیل اینکه ساکنان عمدتا از اقشار کم‌درآمد هستند. نیاز به کمک بلاعوض دارند. که برای این منظور می‌توان از حمایت‌های بین‌المللی بهره گرفت.

هیروکی نیشی گفت: ساخت ساختمان‌های فولادی در ژاپن نقش مهمی در مقاوم‌سازی ابنیه دارد. که در این زمینه با وزارت راه و شهرسازی در خصوص مبحث ۱۰ مقررات ملی ساختمان که مربوط به ساختمان‌های فولادی است. همکاری‌هایی داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ژاپن ۲۲ سال است. که در زمینه همکاری با سمن‌ها و جوامع محلی سابقه کار در ایران را دارد. عنوان کرد: مسایل اجتماعی و توانمندسازی جوامع محلی نقش مهمی در توسعه شهر دارد. و در این زمینه می‌توانیم با تدوین برنامه کاری مشترک و تامین منابع مالی شرکت بازآفرینی شهری ایران را در این زمینه یاری دهیم.

به گزارش شرکت بازآفرینی شهری ایران، دولت ژاپن در حال حاضر با مشارکت و همکاری برنامه اسکان بشر ملل متحد تأمین مالی و اجرای چند پروژه در زمینه مقاوم‌سازی لرزه‌ای مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها و تأمین آب آشامیدنی را در کشور در دست اجرا دارد.

ایسنا

مسکن
شناسه : 386679
لینک کوتاه :

۳ دیدگاه

  1. ژاپن از وضع سکونت گاه های فرسوده ایران متاثر شده و حمایت کشورش را برای نوسازی بافت فرسوده ایران اعلام میکند در حالیکه مسعولین مربوطه و شهرداری‌ها با هماهنگی شورای شهر در این خصوص فقط شعار طرح های تشویقی را میدهند و روز به روز تعرفه عوارض محلی را بیشتر و هزینه نظام مهندسی و بیمه تامین اجتماعی را ده برابر میکنند ! یقیناً مهندسین ژاپنی از عملکرد مسکن شهرسازی ایران با خبر شود به سازمان حقوق بشر شکایت می‌برد

  2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بااین همه مهندس وکلی ادعامیخوان ازژاپن مهندس بیارن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا