خاندوزی: در پرونده چای دبش، پولی از کشور خارج نشده است

وزیر اقتصاد می‌گوید، شرکت چای دبش بابت ارزی که برای واردات دریافت کرده بود، پولش را پرداخت کرده است؛ پرونده به قوه قضاییه ارجاع شده و قوه قضاییه رای قطعی را صادر خواهد کرد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، احسان خاندوزی – وزیر اقتصاد – در نشستی با حضور اعضای جبهه ایران اسلامی با اشاره به موضوع فساد چای دبش گفت: در این دولت کسی نمی‌گوید «آقای فلانی خط قرمز ما است با او برخورد نکنید». جامعه بداند دولت این بار بنا نیست خاکروبه‌ها را زیر فرش‌ها پنهان کند. نمی‌خواهد روی فسادها سرپوش بگذارد. قرار نیست عده‌ای در حاشیه امن باشند. شرکت چای دبش هم بابت ارزی که برای واردات دریافت کرده بود، پولش را پرداخته و اموال مردم جایی نرفته است.

خاندوزی درباره موضوع فساد چای دبش نیز گفت: حتما فساد اتفاق افتاده. کسی دنبال لاپوشانی این مساله نیست. به محض اطلاع از وقوع فساد در بخش مربوطه واکنش و برخورد صورت گرفته است. پرونده به قوه قضاییه ارجاع شده. ان‌شاءالله قوه قضاییه رای محکم قطعی صادر خواهد کرد.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: مهم برای مردم این است که کسی نمی‌گوید آقای فلانی خط قرمز ما است با او برخورد نکنید. جامعه بداند دولت و مجلس این بار بنا نیست خاکروبه‌ها را زیر فرش‌ها پنهان کنند، قرار نیست جلوی فسادها را سرپوش بگذارند. بنا نیست عده‌ای در حاشیه امن قرار داشته باشند.

فسادها ادامه خواهد داشت؟

خاندوزی با بیان اینکه برای مردم مهم است که آیا این فسادها در آینده ادامه خواهد داشت؟ افزود: شرکت چای دبش بابت ارزی که برای واردات چای دریافت کرده بود، پولش را پرداخته. اموال مردم به جایی نرفته است. به بانک مرکزی پول داده، ارز دریافت کرده. قرار بوده با آن کالا و تجهیزات وارد کند که نصف آن را وارد کرده و نصف دیگر را وارد نکرده است.

وی افزود: پولی از کشور خارج نکرده. ساختمان‌ها و ماشین‌آلات مربوط به آن نیز در اختیار قوه قضاییه است. اما برای جلوگیری از همین حد از تخلف هم که رخ داد از فروردین امسال با ایجاد سامانه‌ای قرار شد هر شرکتی می‌خواهد تخصیص ارز بگیرد، در سامانه ثبت شود تا معلوم شود سال گذشته و دو سال قبل چقدر دریافت کرده است.

فساد مالی چای دبش نام یک پرونده فساد اقتصادی است که در دولت سیزدهم رخ داده است. رقم این اختلاس حدود ۳٫۴ میلیارد دلار (نزدیک به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان در زمان اختلاس) است. این رقم از لحاظ مقیاس تا زمان خود در ایران بی‌سابقه بوده‌است.

اکوایران

اقتصاد کلان
شناسه : 400677
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا