محدودیت‌های تخصیص آرد به نانوایی‌ها

محدودیت‌هایی در تخصیص آرد به نانوایی‌ها نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان سنتی می‌گوید: اگرچه محدودیتی برای خرید نان وجود ندارد اما اگر یک نانوایی برای فروش هر کیسه آرد تعداد کارت بانکی کمتری در دستگاه کارتخوان‌ نانی‌نو کشیده باشد سهمیه آرد نانوایی کاهش می‌یابد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، هفته گذشته انتشارخبرممنوعیت خرید بیش از ۴قرص نان چالش‌های رسانه‌ای زیادی ایجاد کرد. درنهایت توسط مقام‌های مسئول تکذیب شد حالا اما به فاصله یک هفته بعد از انتشار این خبر، نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان سنتی از محدودیت‌هایی در تخصیص آرد به نانوایی‌ها سخن می‌گوید. گویا این نحوه تخصیص آرد به نانوایی ها آنها را مجبور کرده تا محدودیت هایی برای فروش نان به مردم وضع کنند. چرا که میزان تخصیص آرد به نانوایان به ازای هر ۳۶ نفر ۴۰ کیلوگرم است که معادل ۳ نان به ازای هر نفر است.

محمدجواد کرمی در این‌باره توضیح می‌دهد: شرکت نانی‌نو یعنی شرکت ارائه‌دهنده دستگاه‌های هوشمند نانوایی به نانوایی‌ها اعلام کرده است. برای نانوایان محدودیت فروش نان گذاشته است. به‌طوری که اگر یک نانوایی برای فروش هر کیسه آرد تعداد کارت بانکی کمتری در دستگاه‌ نانی‌نو کشیده باشد. سهمیه آرد نانوایان را کاهش می‌دهد.به‌طور مثال برای هر کیسه آرد ۴۰کیلوگرمی که با آن ۱۱۰عدد نان سنگک پخته می‌شود باید ۳۶نفر خرید داشته باشند.

به‌گفته او به مردم اعلام می‌شود که محدودیتی برای خرید نان ندارند. اما برای اختصاص آرد به نانوایان اعلام می‌شود. براساس فروش با این شرایط می‌توانند سهمیه آرد خود را دریافت کنند.

کرمی اضافه می‌کند: سهمیه نانوایان درماه جاری در مقایسه با ماه‌های گذشته کاهش یافته. این موضوع اعتراض برخی نانوایان به اتحادیه را همراه داشته است.

آرد اختصاصی به نانوایان نیاز آنها تا ظهر را بیشتر تأمین نمی‌کند

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان سنتی ادامه می‌دهد: امروز تعداد زیادی از نانوایان به این موضوع معترضند اما از آنجا که متولی این کار مشخص نیست. ما حتی نمی‌دانیم که چه‌دستگاهی باید در این خصوص پاسخگو باشد. وزارت کشور در این ارتباط می‌گوید که شرکت نانی‌نو و وزارت اقتصاد باید پاسخگو باشند. با مراجعه به وزارت اقتصاد به ما اعلام می‌شود که وزارت جهادکشاورزی مسئول است و درنهایت به نتیجه‌ای نمی‌رسیم.

او تصریح می کند: مشخص نبودن متولی این موضوع باعث شده است امروز شاهد باشیم که نانوایان سردرگم باشند. ما نیز در اتحادیه پاسخی برای ارائه به آنها نداشته باشیم. زیرا ما حتی به سامانه نانی‌نو دسترسی نداریم.

نایب‌رئیس اتحادیه نانوایان سنتی می افزاید: آرد اختصاصی به نانوایان نیاز آنها تا ظهر را بیشتر تأمین نمی‌کند. این موضوع در نهایت منجر به آن خواهد شد که نانوایان حتی نتوانند دستمزد کارگران خود را تأمین کنند زیرا آرد کافی را در اختیار ندارند.

او با ابراز اینکه نانی‌نو خطاهای زیادی دارد، می گوید: برخی افراد که طرز استفاده از این دستگاه را به‌خوبی یاد گرفته‌اند نه‌تنها با کمبود آرد مواجه نیستند بلکه آرد مازاد در اختیار آنها قرار می‌گیرد. اما نانوایانی که سلامت کار می‌کنند آرد کافی در اختیار ندارند.

کرمی اضافه می کند: به نانوایان اعلام شده است که نانوایان به‌صورت حضوری به میز خدمت فرمانداری‌ها مراجعه کنند که این نشان‌دهنده خطاهای زیاد و غیرهوشمند بودن این دستگاه‌ها است.

منبع: همشهری آنلاین

کشاورزی
شناسه : 402111
لینک کوتاه :

۶ دیدگاه

  1. چرا پزشکی باید همچنان انحصاری باشد
    و حالا هم به بهانه های واهی مصوبه شورای عالی متوقف شود به فکر نسل جدید با رقابت استخوان سوز و با وجود هزار نوع سهمیه و….نباید به آرزوی خود یعنی قبولی در رشته پزشکی برسند استعدادهای نسل جوان را سرکوب نکنید بخدا این ظلم بزرگی است
    صورت مسئله چرا پاک می کنید بروید زیر ساختها را درست کنید
    ۶۰۰ هزار شرکت کننده رشته تجربی و ظرفیت پذیرش حدود ۸ الی۱۰ هزار پزشکی. یعنی شانس یک درصدی برای قبولی در پزشکی لذا نگذارید سرمایه ها و استعدادهای این مملکت جهت خواندن پزشکی به خارج بروند و هزارآسیب ببینند
    درست بیندیشید شما در برابر خدا باید پاسخگو باشید

    1. در صد سال قبل کشاورزی به این صورت نبود تا این حد نان مردم را قطع نمی کردند درآمد دولت آن زمان یک هزارم درآمد حال حاضر نبود ولی برای نان مردم ارزش قائل بودند و هزینه اضافه نان را دولت میداد نان پنیر غذای سفره کارگر و دهقان و قشر فقیر بوده

    1. واقعا واسه خودت دانشمندی هستیا ! صاحبان نانوایی به کارگراشون حقوق ثابت پرداخت میکنن . اگه زمان پخت رو نصف کنن ، سودشون هم نصف میشه و همه ی پولشون رو فقط باید به کارگراشون بدن و واسه خودشون پولی نمی مونه . اینام واسه چندرغاز پول نانوایی زدن . بنگاه خیریه نزدن که همه ی پولش رو به کارگرا بدن .

  2. سلام آرد نانوایی ها خیلی هم زیاده فقط قاچاق آرد از یک طرف و نبود یارانه مناسب برای نانوایی ها معضل بزرگیه.مردم هم درمصرف نان خیلی اسراف میکنن. زیاد خرید میشه کیفیت نانها هم پایینه فقط میشه نون خشک

  3. هرنانوایی ازهمه فامیل دوست اشنایه یه کارت گرفته هرچنددقیقه ازهرکدام ۵۰تانان میکشه روزی ۲کیسه هم نمی پزنداخرکارهم ۴یاهرچندتامونده حساب میکنه که به روزشه بقیه رامی گذاره صندوق ماشین پارکینگ خانه هر۳یا۴روزیکی میادمیبره اردازاد۵۰۰نان درست کنی بدی دست مردم۲۰۰درمیادحالایکی دوتاکن چی میشه ۲۰نان میخای بگیری ۲ساعت توصف نانوای خبردار ایستادخسته نباشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا